Comfort kampeerplaats

7 December 2019 - Danielle Geurtsen

Direct te boeken!

Het park
Parkcamping â??t Ravenest is een heerlijke, rustige camping op de Veluwe. Het is natuurlijk gelegen in het gezellige Putten, ook wel â??de parel van de Veluweâ?? genoemd. Op deze camping kom je écht tot rust. Ook is het de ideale locatie om van hieruit de mooie natuur en veelzijdige omgeving te ontdekken.
Kamperen
De autovrije natuurcamping bestaat uit een uitstekend onderhouden kampeerterrein met 12 ruime comfortplaatsen en 1 trekkersplaats. Als gast kun je onbeperkt & gratis gebruik maken van onze digitale tv-netwerk en wifi-aansluiting. Voor een stukje veiligheid, hygiëne en rust worden honden op ons park niet toegestaan.
Als je ervoor kiest om bij ons te kamperen, zal het je aan niets ontbreken. Op het door groen omringde kampeerveld vind je ruim opgezette kampeerplaatsen: 12 comfortplaatsen en 1 trekkersplaats. Elke comfortplaats is voorzien van elektriciteit, digitale tv-aansluiting, water, afvoer en een fietsenrek. De trekkersplaats is tevens voorzien van een handige picknicktafel. Kamperen kan bij ons van 1 april tot 31 oktober.
Faciliteiten
Op het kampeerterrein vind je een verwarmd sanitair gebouw met apart dames- en herengedeelte, voorzien van:
â?¢ 1 ruime damesdoucheâ?¢ 1 ruime herendoucheâ?¢ 2 damestoilettenâ?¢ 2 herentoilettenâ?¢ 2 urinoirsâ?¢ 4 wastafelsâ?¢ 2 gesloten wascabines
Buiten onder de beschutte veranda kunt u afwassen, de groente spoelen of de (hand)was doen. Daarnaast is er een buitenkraan en een stortplaats voor chemische toiletten.
Camperaars zijn ook van harte welkom.

 

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Landelijk

Dichtbij de natuur Als je het parkterrein afloopt, dan ervaar je meteen de prachtige omgeving. Van prachtige vergezichten tot gezellige terrasjes en culinaire hoogstandjes: op de Veluwe vind je het allemaal. Parkcamping â??t Ravenest is bij uitstek geschikt voor: Natuurliefhebbers Rustzoekers Wandelaars Fietsers Buitensporters Wij heten je graag van harte welkom op onze camping en wensen je een ontspannen verblijf toe.