C3 - Vakantiehuis Reuzengebergte 6 tot 8 pers.

31 Mei 2021 - Vakantiehuizen Reuzengebergte

Direct te boeken!

Vakantiehuis Reuzengebergte Tsjechie - voor 2 tot 8 personen
Dit 6 tot 8 persoons vakantiehuis is zeer netjes en ruim opgezet in het Reuzengebergte in Tsjechië. Het vakantiehuis is uitermate geschikt voor families met kinderen. Het huis is heel mooi afgewerkt en van alle gemakken voorzien.
Op de begane grond is zowel slaapruimte als speelruimte voor de kinderen. De ruime speelruimte is voorzien van een poolbiljart, speelgoed, DVD, spelcomputer en nog vele andere leuke spelen en speelgoed. Ook is er op de begane grond een lounge bank en een extra koelkast voor de drankjes en versnaperingen aanwezig. Ook is deze ruimte prima geschikt voor een derde slaapkamer waar een volwaardig tweepersoonsbed is geplaatst.
Op de 1e etage bevindt zich de woonkamer en een luxe keuken, dit is allemaal netjes en ruim opgezet. Vanwege de ligging op de 1e verdieping kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de heuvelachtige omgeving. Uiteraard is de huiskamer voorzien van een televisie, DVD en stereo ook zijn alle Nederlandse zender beschikbaar om te kijken.
Op de bovenste etage vindt u 2 ruime slaapkamers en een 2e badkamer met toilet. De grote badkamer is zeer luxe uitgevoerd en is op de begane grond gesitueerd, er is een wastafel, ligbad en een aparte douchehoek. Op alle 3 de woonlagen is een toilet aanwezig.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
In de bergen

Type
Cottage

Soort
Te huur

Regio
Reuzengebergte

Aantal personen
Maximaal: 6-8

Vetejte Doma   // //