Chalet

25 Mei 2021 - Rianne Jacobs van den Boom

Direct te boeken!

Makkelijk een paar dagen weg in een compleet ingericht verhuurchalet?
Heeft U een Feestje in de buurt of wilt u bij familie op bezoek, maar niet met uw hele gezin gelijk bij de familie blijven slapen? Is de afstand te ver, of de reis te vermoeiend?
Of U wilt niet op het pretpark blijven overnachten waar U een meerdagenkaart van heeft?

Maak dan van de mogelijkheid gebruik om te overnachten in onze Chalets. Onze chalets zijn ingericht voor 4 personen, wat betreft servies, bestek, bedden en meubilair maar ook met keukenblok, gasfornuis, koelkast, waterkoker, koffiezetter en magnetron. compleet met dekbed en kussens; bedlinnen is er verplicht en mag u zelf meenemen of bij ons huren.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Limburg

Aantal personen
Maximaal: 4

Zoekt u een plaats waar u tot rust kunt komen, en genieten van een bosrijke omgeving. In de directe nabijheid van de camping zijn diverse startpunten voor wandel- en fietstochten. Maar ook voor diegene die af en toe een winkelcentra willen binnenstappen zijn er volop mogelijkheden in Venlo, Roermond, Oberhausen, Essen, Eindhoven, Nijmegen. Allemaal binnen 1 uur bereikbaar. Maar ook ligt de oprit naar de snelweg met het knooppunt Zaarderheike, met verbindingen noord-zuid en oost-west om de hoek. Binnen enkele minuten bent U op de “duitse autobahn”, maar ook de rest van Europa is makkelijk toegankelijk.