Kamperen - Camping de Bosrand

10 Oktober 2019 - Camping de Bosrand

Direct te boeken!

Camping de Bosrand Spier, Drenthe
Kamperen bij de boer!
Wij beschikken over een unieke en kindvriendelijke camping, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. Volop rust en ruimte. De beschutte en ruime plaatsen met veel privacy zijn gesitueerd op mooie grasvelden, omgeven door bomen en struiken.
Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een speelweide waar zij veilig kunnen spelen.
De plaatsen zijn voorzien van elektra, standaard 6 ampère en een watertappunt bij elk veld.
Verwarmde sanitair gebouw. Douche- en afwaswater is tegen betaling dmv een Sepkaart. Het bestaande sanitair gebouw beschikt over een muntautomaat. (€ 0,50)
Er is een mogelijkheid voor gebruik van wasmachine en droger tegen een redelijke vergoeding.
Bij de entree van de camping bevindt zich een recreatieschuur, hier kunnen kinderen knutselen en spelletjes spelen. Tevens wordt deze ruimte gebruikt voor gezamenlijke activiteiten.
De auto kan op de parkeerplaats bij de entree worden geplaatst, verder is de camping autovrij

 

Op onze camping vindt u zoal: trampolines en skelters/trekkertjes/fietsjes. een volleybalveld tafeltennis een grote zandhoop Maïsdoolhof een grote zwem- en visvijver (forelvissen tegen betaling) speeltuin met diverse speeltoestellen Kampvuur met broodjes bakken. een gezellige buitenterras en recreatieruimte weiland voor uw eigen paard verzorgen van pony's adres voor huifkarovernachtingen rondritten door de omgeving met de Jan Plezier Fietsverhuur, oplaadpunt elektrische fiets Fiets- en wandelroutes vanaf de camping Verse broodjes op zaterdag.  Onze camping is in de directe omgeving van Nationaalpark Het Dwingelderveld en Terhorsterzand.  Groepsverblijf met eigen kampeermiddel.Grote velden voor bijvoorbeeld familie bijeenkomsten, reünie, Schoolkampen, Clubkampen e.d.