Appartement Grote Berg Sunshine

26 Mei 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

Direct te boeken!

Appartement Grote Berg Sunshine is een comfortabel appartement met veel privacy en een eigen palapa.Het nette appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met toilet en wastafel en een eigen terras.
Kenmerkend is de tropische sfeer.De betegelde vloeren zorgen ervoor dat het appartement keurig schoongehouden kan worden.De woonkamer heeft o.a. een eet- en een zithoek en is voorzien van een ventilator, TV en radio/CD speler.In de open keuken vindt u een 4-pits gaskookstel, een hete luchtoven en een koel/vriescombinatie.
De tweepersoons slaapkamer is voorzien van een split unit airconditioning die de warmte (en het geluid van de airco) buiten houdt.
Door gebruik te maken van een slaapbank is er de mogelijkheid om nog twee slaapplaatsen te creëren. 
De badkamer heeft een douche met een warmwatervoorziening, een toilet en een wastafel.Door de afscheiding vindt u ook in de tuin 100% privacy. U heeft uw eigen palapa, de kenmerkende Caribische overkapping van palmbladeren, die u voorziet van een gezellige en schaduwrijke plek.
Natuurlijk kunt u in en rond het appartement gratis gebruik maken van Wifi.
De ligging naast het mainhouse maakt dat u altijd kunt rekenen op de hulp van de eigenaren als dit nodig of gewenst is.
Gelegen in de rustige en veilige wijk ‘Grote Berg’, centraal op het eiland, maakt dat u niet alleen in 15 minuten bij de mooiste stranden bent. Ook het centrum van Willemstad, met Otrabanda en Punda, is in 15 minuten te bereiken.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Houdt u van zon, zee, strand en romantiek? Dan wordt uw verblijf op Curaçao een onvergetelijke vakantie. Ontdek dit romantische en relaxte eiland in de Caribische Zee. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, leer duiken of snorkel tussen scholen gekleurde vissen. Ga zwemmen met dolfijnen, ga dineren op het strand tijdens een fantastische zonsondergang. Wandel door de historische straten langs de gekleurde gevels van de prachtige huizen in Willemstad, waar u ook prima kunt winkelen. U zult van Curaçao gaan houden! ‘Appartement Grote Berg Sunshine’ ligt aan de rustige kant van Willemstad. Het échte Curaçao. Rijd verder naar het westen en bezoek de natuur in het Nationaal Sint Christoffelpark. Beklim de Sint Christoffelberg, het hoogste punt van Curaçao, waarvandaan u met helder weer heel Curaçao kunt overzien. Over zee ziet u de contouren van Venezuela. Bezoek langs de ruige noordkust ook de parken Sheta Boka en Den Dunki.Spot de schildpadden bij Ascencion of Lagun.Ga bij Westpunt eten bij Jaanchie’s. Vind de rust bij de flamingo’s in de zoutpannen van Jan Kok. De mooiste stranden van Curaçao, zoals het gezellige Porto Marie, het rustige Daai Booi, het nette Karakter op Coral Estate, het heerlijke Cas Abao en het trendy Kokomo Beach, zijn in zo’n 15 minuten bereikbaar.Duikscholen en leuke restaurantjes zijn in de directe omgeving.Maar ook Willemstad met winkels en vele restaurantjes in Otrabanda en Punda, is in 15 minuten bereikbaar. Het zal duidelijk zijn dat ‘Appartement Grote Berg Sunshine’ dé ideale uitvalsbasis is om te genieten van Curaçao.