Safaritent huren Overijssel Vakantiepark het Akkertien prive sanitair 6 persoons

28 September 2018 - Helpdesk

Direct te boeken!

Op camping het Akkertien luxe 6 persoons safaritent huren met eigen (naast de tent) privé sanitair en TV in de tent.Een luxe Ardoer familie-camping voorzien van alle voorzieningen. Gelegen in het gebied van de Weerribben en Giethoorn, dichtbij Blokzijl en Zwartsluis. De familie Spans heet u van harte welkom. Super luxe kamperen en met schitterend uitzicht op de vijver dat is Glamping!
Op deze camping bieden wij u ons nieuwste en super de luxe verblijf aan. Naast de mooi ligging van de safaritenten tegenover de vijver hebben deze safaritenten naast de tent eigen privé-sanitair. Voor nog meer luxe zijn deze twee safaritenten ook voorzien van een LCD-TV. Stijlvol Kamperen Glamping in Overijssel, gratis WIFI aanwezig.
De camping is gezellig maar ook de rust en de ruimte zal u zeker aanspreken. Ook aan de kinderen is gedacht want deze camping heeft voldoende voorzieningen hiervoor. Het verwarmde buitenzwembad met apart peuterbad, de overdekte speeltuin, de speeltoestellen op de campingveldjes en het recreatieteam tijdens de schoolvakanties. Gunstig gelegen bij Giethoorn en de Weerribben een ideale uitvalsbasis voor diverse leuke dagtrips. Attractiepark Walibi Flevoland is in de directe omgeving. De plaats Vollenhove heeft alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen en het gezellige centrum is toeristisch in de zomermaanden. Vanaf de camping bent u op de fiets zo in het centrum.
Bij het zwembad kunt u gezellig zitten maar ook op het buitenterras van het restaurant. In het restaurant kunt u heerlijk eten er is een aparte snackbar voor frites en ijs.
Onze safaritenten zijn voorzien van een houten vlonder en een ruim overdekt terras. Volledig voorzien van elektra en koelkast en een verrijdbare buitenkeuken. De loungestoelen en het houten meubilair maakt de inrichting compleet. Een dagje bij uw tent op de camping zal u ook plezier doen want het verwarmde zwembad, de speeltoestellen en het animatieprogramma dragen hier mede toe bij. Hond meenemen? Graag eerst via overleg.
Camping is geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook voor de andere doelgroepen is dit een prima plek.