Vakantiehuis Weerribben - Het Stekje

7 Juli 2021 - Susan Oosterlaar

Direct te boeken!

Zoekt u een mooi vakantiehuis in de Weerribben in het mooie Kalenberg? Op een unieke locatie aan de Kalenbergergracht, met vrij uitzicht op het water en gelegen in het Nationaal Park de Weerribben te HUUR een knusse, luxe vakantiewoning voor 6 pers. Heerlijk om te wandelen, fietsen, punteren, kanoen, vissen en/of relaxen.
VAKANTIEHUIS MIDDEN IN DE WEERRIBBEN Het Stekje ligt midden in het Nationaal Park "De Weerribben", in 2007 uitgeroepen tot mooiste en stilste plekje in Nederland. Het huis ligt op een idyllische plek in Kalenberg omgeven door water. Vanuit de woonkeuken openslaande deuren naar het terras op het zuiden. Het achterterras heeft uitzicht op water en rietlanden. Vanuit de huiskamer aan de voorkant uitzicht op de Kalenbergergracht en prachtige boerderijen.
Een ideale plek voor wie van natuur, rust, ruimte en stilte houdt. SPORTIEVE EN ACTIEVE MOGELIJKHEDEN IN DE WEERRIBBEN Er zijn veel mogelijkheden tot fietsen, wandelen, vissen, vaartochten (kanoen, zeilen). Huurders kunnen gebruik maken van fietsen (3 volwassen/2 kinder + voor en achterzitje) kano's en een speelbootje. Voor de deur kan een boot afgemeerd worden of op het land gelegd worden (helling aanwezig). Alleen fietspad voor de deur, geen auto's. Blokzijl (Zuiderzeehaventje) en Giethoorn op fietsafstand.
Tropisch zwembad in Steenwijk (15 min. auto). Kinderen: Het huis ligt aan open water zonder afrastering. Daardoor is het oppassen met kinderen die niet kunnen zwemmen. Wij raden aan om hen een zwemvestje te laten dragen. Er zijn in Het Stekje twee zwemvestjes aanwezig. Parkeren op 300 m van Het Stekje. Centrale verwarming in het gehele huis en een gashaard voor de gezelligheid. Per april 2010 is het huisje grondig opgeknapt en met een vernieuwd interieur weer te huur!.
De woning is vrijstaand met verschillende terrassen. DE INRICHTING VAN ONS VAKANTIEHUIS IN DE WEERRIBBEN: Zitkamer met uitzicht Kalenbergergracht, keuken met vrij uitzicht op de prachtige weerribben. 3 slaapkamers, met elk 2x eenpersoonsbed(1 slaapkamer beneden en twee boven + extra campingbedje) kinderstoel aanwezig 1 douche en wc wasmachine / droger / afwasmachine / koelkast / diepvrieskistje TV/DvD en CD speler en internet WiFi.