Camping de Goede Weide

29 Juni 2021 - Fam.A Teunissen

Direct te boeken!

Camping "De Goede Weide" is een mooie en rustige minicamping, gelegen nabij Diever in Drenthe en midden in het Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig en gevarieerd bos- en heide gebied. De camping ligt nagenoeg aan het Drenthepad; ideaal voor de wandelaars. 


Onze camping wordt met veel plezier en in een gemoedelijke sfeer beheerd door de familie Teunissen . Aly en Alco Teunissen zullen u graag ontvangen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Vanaf 15 maart 2016 is onze camping non-stop open dus het gehele jaar door.

 

Onze camping heeft 28 ruime gevarieerde kampeer plaatsen, waarvan een aantal met uitzicht over het natuurgebied. Elke kampeerplaats is voorzien van elektra aansluiting (6A) en GRATIS WiFi (draadloos internet).
Uitgebreid modern sanitair, die voldoet aan de eisen van deze tijd. Binnen is ons sanitair 4 douches, 2 wasgelegenheden, 4 toiletten, 1 urinoir, 4 afwasgelegenheden en groentespoelbak. Buiten is er een stortbak voor het chemisch toilet. Wasmachine en droogtrommel aanwezig (muntinworp). Fietsen kunnen overdekt gestald worden er zijn oplaadpunten voor de elektrische fiets aanwezig. Voor de kinderen hebben wij een trampoline, speeltuin, mammoet skelters, tafeltennis, tafelvoetbalspel en een kinderboederijtje met kippen, geiten en konijnen.

We bieden fietsverhuur, verkoop landelijke dagbladen, verse scharreleieren, ijs, verse gebakken broodjes uit eigen oven(op bestelling) en fiets en wandel knooppuntkaarten.

 

Bij ons kunt u ook terecht voor 'glamping'; op plaats V staat dan een volledig ingerichte luxe safaritent. 

 

Vanaf onze camping heeft u direct toegang tot het prachtige Drentse natuurgebied "Het Drents-Friese Wold". Indien gewenst kunnen wij het huren van fietsen voor u regelen. Wij zijn erkend* gastheer van het Nationaal park 'Drents-Friese Wold' [IVN-certificaat] en kunnen u dus uitstekend informeren over dit nationaal park en wat het natuurgebied u als recreatieve gast te bieden heeft.

 

 

Zoekt u een mooie camping in Drenthe? Kom dan naar Camping de Goede Weide.