Zum gemütlichen Ferienhaus

28 Juni 2021 - Ralf Roes

Direct te boeken!

Het vakantiehuis ligt in het centrum van Bruttig-Fankel
(ortsteil Bruttig)
en ligt op een prachtlocatie direct aan de rivier de Moezel.
Het vakantiehuis is ideaal voor een weekendje weg voor twee, maar is ook uitermate geschikt voor de lange vakantie met vrienden of familie.
Het vrijstaande vakantiehuis bewoont u geheel alleen.

Het vakantiehuis ligt direct aan de rivier de Moezel.
Naast de woning bevindt zich een ruime parkeerplaats.

Op zo'n 100 meter afstand kunt u s' ochtends heerlijk ontbijten bij café Dören (tevens de bakker) voor een paar euro, zonder reservering en zeven dagen per week!

Het vakantiehuis is ideaal voor een weekendje weg of voor een lange vakantie.
Het biedt plaats aan maximaal 10 personen.

De woning beschikt naast de begane grond over 2 verdiepingen, welke gezamenlijk maar liefst 123m² bieden.


Indeling:

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een 2-persoons slaapkamer, een douche/wc en een eigen bruincafé!
Hier kunt u gezellig een drankje nuttigen in uw eigen bar


Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een 2-persoons slaapkamer met wastafel, een douche/wc met wasmachine en een woonkeuken met direct uitzicht op de Moezel.

De keuken is van alle gemakken voorzien; zoals een Inductie 4-pits kookplaat, koelkast, combi magnetron, koffiezetapparaat en Senseo, waterkoker, broodrooster en tosti-apparaat.

Verder is de woonkeuken voorzien van een tv met schotelaansluiting en DVD-speler en een radio/CD speler.


Tweede verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een wc.

Beide slaapkamers zijn voorzien van een 2-persoons bed en een opklapbed. Ook zijn beide slaapkamers voorzien van een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft direct uitzicht op de Moezel.

In het huis zijn twee kinderstoelen en twee kinderbedjes aanwezig.

Er is gratis gebruik te maken van wifi.

 

Bruttig-Fankel is een plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, en maakt deel uit van het district Cochem-Zell. Het is een klein dorp aan de Moezel. Het plaatsje telt 1.200 inwoners en ligt in de Moezelbochten 'Moselkrampen'. De wijnbouw bestaat in deze streek reeds 2000 jaar. Bruttig-Fankel telt een groot aantal huizen in vakwerk die dateren uit de 17e eeuw. De Brunnenstrasse (te Fankel) telt vele vakwerkhuizen uit deze tijd. Andere getuigen uit de late Middeleeuwen zijn het Christophorushuis, de kerk en de bebouwing rond het gemeentehuis. Er zijn voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Zo kunt u heerlijk fietsen en wandelen rondom de Moezel. De wegen en fietspaden zijn hier nagenoeg vlak, waardoor het voor iedereen heerlijk fietsen is. Wilt u graag een flinke helling op rijden? Dan biedt het achterland u vele uitdagingen! Een boottocht of kanoën op de moezel, bezichtigingen in de verschillende musea. Wijn proeven bij de "Winzer". Een bezoek aan Trier, de oudste stad van Duitsland is zeer zeker de moeite waard. In deze stad kunt u een 2000 jaar oude geschiedenis bewonderen. Ook Idar–Oberstein, het centrum van de edelstenen is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen. Zo kunt u uw geluk beproeven in een oude steenmijn! In de eifel kunt u wandelen op droge vulkanen of zwemmen in een kratermeer. Het hele jaar door zijn er in Bernkastel-Kues en omgeving muziek, theater-en concertfestiviteiten. Natuurlijk mag ook een bezoekje aan één van de vele kastelen in de omgeving niet ontbreken. Genieten ...van een heerlijk weekendje weg of een welverdiende vakantie. U verblijft direct aan de rivier de Moezel, waar altijd wat te zien of beleven is. Deze regio is zeer geliefd bij de wandelaars en fietsers, maar ook de motorrijders weten hun weg te vinden naar deze schitterende omgeving. Natuurlijk staat deze omgeving bekend om de heerlijke Moezelwijn. U verblijft midden tussen de wijnboeren waar u de heerlijke wijnen kunt proeven. In de directe omgeving kunt u verder heerlijk genieten van de natuur, maar ook uren genieten en winkelen in Cochem. Zeker de moeite waard is het naburige plaatsje Beilstein (Doornroosje van de Moezel). Even rusten op één van de vele terrassen langs de Moezel onder het genot van een drankje niet te vergeten natuurlijk! De Moezel is de mooiste regio van Duitsland en zeer geliefd bij wandelaars, fietsers en motorrijders. De mooie sprookjesachtige omgeving met de vele idyllische plaatsjes en vele eeuwenoude vakwerkhuizen, gecombineerd met het goede en goedkope eten en drinken, maken de Moezel een perfecte vakantiebestemming!