B&B Am Kanal

28 Juni 2021 - Richard Kloosterman

Direct te boeken!

B&B Am Kanal is landelijk gelegen aan het kanaal in het prachtige Ostfriesland. De B&B is rustig gelegen, hier komt u helemaal tot rust.

Onze B&B beschikt over 2 moderne en landelijk ingerichte kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zo beschikken de bedden (1.60/1.80 x 2 m.) over nieuwe matrassen, waarop u heerlijk slaapt. Tevens beschikken de kamers over 2 nachtkastjes (met nacht lampjes), 2 stoelen, kledingkast en een kledingrek, satelliet tv + dvd speler (ook Nederlandse zenders) en kastje met opbergruimte.

Een schone, nette badkamer (voorzien van douche, wasbak, toilet, spiegelkast) vind u direct naast de kamers.

In de B&B is Wifi aanwezig (kosteloos 250 MB per dag).

U kunt uw overnachting zowel zonder dan wel met ontbijt boeken. In onze speciale ontbijtkamer, staat het ontbijt dagelijks voor uw klaar vanaf 07.00 - 09.00 (op afspraak) en kunt u gebruik maken van een senseo, waterkoker, koelkast en magnetron. Ook kunt een hier een spelletje spelen of wat lezen (diverse spelletjes en lectuur aanwezig).

Uiteraard is het bedlinnen en de handdoeken inbegrepen. U treft een frisse, schone kamer aan (geen huisdieren toegestaan, roken niet toegestaan).

Maak een prachtige wandel of fietstocht in de omgeving en geniet van het mooie Ostfriesland.

Wij verwelkomen u graag in B&B Am Kanal!

Bis dann.

Richard Kloosterman

 

De B&B is landelijk geleden, direct tegenover het kanaal en omringend door weilanden. In het rustige en prachtige Ostfrieland kunt u genieten van de prachtige natuur, de typische veenhuizen, de gastvriendelijkheid en waant u zich een stuk terug in de tijd! Direct naast de B&B ligt de bakker en de slager en ook de kapper ligt er vlak naast. Wilt u 's avonds een drankje doen? Dan vind u een café op steenworp afstand.