Chalet Napoli 11 , Porlezza

13 Juni 2021 - Hans vanVeelen

Direct te boeken!

voor meer info www.chalet-porlezza.net
 
 
Ervaar een leuke en ontspannen vakantie in ons gezellige chalet in Porlezza Italie.In het noorden van Italië, net over de Zwitserse grens, aan het luganomeer ligt het plaatsje Porlezza. Op de nabij gelegen International Sportscamping staat ons chalet met eigen parkeerplaats op 50 stappen van het prachtige meer van Lugano. Hier kunt u genieten van het vroege voorjaar tot in de herfst, van het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Wij bieden u ons compleet ingerichte chalet te huur aan. Deze typisch Italiaanse 2* camping is van alle gemakken voorzien. Een zwembad met twee baden, kleine glijbanen in het kinderbad en twee glijbanen in het andere zwembad. Aan het zwembad kunnen ligstoelen gehuurd worden. Gaat uw voorkeur uit naar het meer? Met zijn bijbehorend 500 meter lang strand . In de zomer is er een animatie team . 
Ook het prachtige Comomeer ligt niet ver af vanaf de Camping. Met de auto bent u er in 10 minuten de afstand van Porlezza tot Menaggio is 12 kilometer.
Op loopafstand van de chalets in Porlezza vindt u alle faciliteiten. Zo is er een goed en betaalbaar restaurant met afhaalpizzeria, speeltuin, tennisbaan en voetbalveld. Voor de dagelijkse boodschappen is er in het hoogseizoen een kleine supermarkt op de camping, buiten het hoogseizoen vindt u in Porlezza drie grote supermarkten. 
 
 
voor meer info www.chalet-porlezza.net

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Zwembad
Airco

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 4