Groepsaccommodatie Kraanswijk Groenlo Gelderland

25 Mei 2021 - Thea Bomers

Direct te boeken!

Wilt U een: - unieke locatie - gezellig weekendje of langer weg - slaapplaatsen 12 - 22 personen- op basis van zelfverzorging - op werkende Biologische boerderij en 1e Koeientuin van Nederland - aan natuurgebied De Leemputten en Het Zwillbrockervenn - ook excursie, vergader en workshop mogelijkheden - in de Achterhoek van Gelderland
Heeft 6 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een prachtig terras onder de hooiberg, terras in de zon, speelweide.

De groepsaccommodatie van 'Kraanswijk' is ideaal voor een weekendje of weekje er even tussen uit op de boerderij. Lekker onthaasten in een schitterend, landelijk en gemoedelijk Achterhoeks landschap, ideaal voor mensen die van ruimte en natuur houden en van de betrekkelijke rust van een werkende boerderij.
Bent u met een wat grotere groep op zoek naar gezelligheid, dan is onze groepsaccommodatie Kraanswijk uitermate geschikt. Door de unieke ligging op het erf van de Biologische Boerderij met 1e Koeientuin in het Achterhoeks landschap en tegen het prachtige natuurgebied de Leemputten, ervaart u een bijzondere ervaring tijdens uw verblijf.
Genieten op het terras onder de hooiberg van het wijdse uitzicht over de weiden met koeien of gewoon heerlijk binnen met elkaar in de heerlijke stoelen of een spelletje tafeltennis of 4 op een rij, kinderen vermaken zich op de skelters waar er 5 van staan met aanhangertjes. De keuken en groepsruimte is met elkaar verbonden en afgescheiden door een barretje, zodat men niets met elkaar hoeft te missen.
Er zijn 6 ruime slaapkamers boven en 2 douches, de accommodatie is geschikt tot 22 personen en met een groep van 10 of 12 personen is de ruimte ook nog altijd heel gezellig.
Dus ook voor de wat kleinere groep zijn we heel geschikt, dus boek uw weekendje weg voor een onvergetelijk weekendje Achterhoek. In de zomermaanden hebben we speciale prijzen voor groepen tot 12 personen.
De accommodatie wordt voorzien van eigen groene stroom en warmte.  Op basis van zelfverzorging huurt u de boerderij. Men kan het groepsverblijf ook huren voor bijzonder of kleinschalig vergaderen, traningen en/of workshops. Excursies met uitleg en/of presentatie over het bedrijf kan men boeken. Of een (water-) fiets arrangement met 2 overnachtingen. Voor meer informatie over de accommodatie of over de omgeving kan men kijken op de site www.kraanswijk.nl hier kan men ook online boeken.
 

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 22

Ligt tegen het schitterende natuurgebied de Leemputten en het Zwillbrocker Venn aan Duitse zijde, Europa's grootste binnenlandse meeuwenkolonie, waar in de zomermaanden de famingo's verblijven. Een prachtig gebied om even naar toe te wandelen of omheen te fietsen. In het natuurgebied de Leemputten is een natuurpad van ca. 3 km. die dwars door het gebied loopt. In het natuurpark de Leemputten kan men waterfietsen, klootschieten en een foto ontdekkingstocht maken. www.de-leemputten.nl