Camping Fautsburg - Kampeerplaats

8 Oktober 2019 - Camping Fautsburg

Direct te boeken!

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussenuit ? Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebdane bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in een in de uitdagende omgeving of gewoon genieten van een drankje op het terras van onze Gaststätte. Schwarzwald Camping Fautsburg en de uitdagende omgeving bieden u dit allemaal! Schwarzwald Camping Fautsburg is een camping met een prachtige ligging in het Zwarte Woud.
Laat u verleiden door onze unieke Hollandse gastvrijheid in het mooiste stukje van Duitsland! Naast een prachtige ligging in het Zwarte Woud, is Schwarzwald Camping Fautsburg ook de perfecte doorgangscamping ! Bent u onderweg naar bv. Italie, Kroatie, Zwitserland of een ander land in die richting, zorg er dan voor dat u onderweg voldoende rust kan nemen door een of twee dagen bij Schwarzwald Camping Fautsburg te verblijven. De camping heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse interessante plaatsen, zoals Stuttgart en Straasburg. Onze camping beschikt over jaarplaatsen en standplaatsen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om chalet of een stacaravan te huren. Vlakbij bij de Gaststätte vind u ons zwembad. Ons zwembad is een zoutwater bad. Dit soort baden heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van een zwembad met chloor. Als eerste ervaart men een hoger comfort van een zoutwater zwembad, omdat zout zachter op de huid is dan chloor . Ook heeft chloor de neiging om rode ogen, jeukende huid en verkleurde haren te veroorzaken. Dit is bij een zoutwaterbad niet het geval. Als tweede voordeel is het verlaagde gebruik van chemicaliën, dit komt het zwemwater ten goede. In het zoutwaterbad kunnen zich geen organische chloorverbindingen vormen die de menselijke hormonen na bootsen. Deze chloorverbindingen kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Al met al heeft het zoutwaterbad dus alleen maar voordelen ten opzichte van een zwembad met chloor. Ook heeft het milieuaspect voor ons een belangrijke rol gespeeld voor de keuze van een zoutwaterbad. De camping in het Schwarzwald is rustiek gelegen in het dal van Bad WIldbad. Het kenmerkende landschap van het Zwarte Woud, zorgt ervoor dat de camping met zijn omgeving een waar eldorado vormen voor wandelaars, fietsers, motorrijders, sportvissers en rustzoekers. Kortom, deze prachtige camping in het Zwarte Woud biedt bij ieder weertype voor elk wat wils en is daardoor een bezoek meer dan waard!

 

Wilt u tijdens uw verblijf op onze camping eens iets anders doen, dan alleen te genieten van onze gastvrijheid en al het moois wat Schwarzwald Camping Fautsburg u te bieden heeft ? Dat kan ... ! Onderstaand vind u een overzicht van de talrijke mogelijkheden die het Zwarte Woud u te bieden heeft. Bij ieder weertype zijn er volop mogelijkheden om u te vermaken. Schroom niet om ons te vragen, wij voorzien u graag van een aanvullende tips en ideeën.