Vespa vakantie Italië - Ligurië / Piemonte

26 Juni 2021 - Agriturismo Verdita

€ 405.00

Het ultieme Italiëgevoel : Op vespa vakantie in Italië
Het vespa-arrangement van Agriturismo Verdita biedt jou de kans om niet één, maar twee uitzonderlijk mooie Italiaanse regio’s te verkennen : Piemonte & Liguria.
Het Piemontese heuvellandschap is een droom om met de vespa te doorkruisen. Je rijdt tussen wijngaarden, bossen en velden naar pittoreske dorpjes met Middeleeuwse torens die al eeuwenlang de wacht houden.
Anderzijds kan je tevens het echte Ligurië beleven al rijdend op de meest bekende tweewieler ter wereld, toerend langs de azuurblauwe Middellandse zee van vissersdorp naar het authentieke ruwere achterland, van rotskust naar zandstrand, van Genova naar Alassio.

Geniet van “La Dolce Vita” op Agriturismo Verdita
Je verblijft in één van de appartementen op onze biologische lavendelboerderij “Agriturismo Verdita” met een heerlijke tuin met panoramische jacuzzi en buitenkeuken, omgeven door bossen, weilanden en lavendelvelden.
Alle verblijven zijn volledig gerenoveerd tot een mix van nieuw en authentiek, elk voorzien van centrale verwarming, een volledig uitgeruste moderne keukenhoek en een comfortabele badkamer.
Er is een televisie met dvd-speler alsook een muziekinstallatie (CD en MP3) en gratis wi-fi internetverbinding voorzien. Handdoeken en lakens zijn eveneens inbegrepen per week.
Vermits we net op de grens liggen tussen Piemonte en Ligurië, Alto Monferrato en Langhe,  bevinden we ons in een gebied waar er werkelijk in alle seizoenen voor elk wat wils is.
Prachtige wandelingen en/of fietstochten, heerlijke restaurantjes, wijnboerderijen, mooie stranden, mondaine steden, afwisseling tussen kunst en cultuur en pittoreske dorpen met regelmatig festiviteiten, . . . dit alles in combinatie met de verdiende rust midden van het groen zal ongetwijfeld voor mooie vakantieherinneringen zorgen.

VIERDAAGS VAKANTIE-ARRANGEMENT MET DE VESPA
Verblijf van 4 nachten voor 2 personen
Huur van 1 of 2 vespa’s
                                                  Prijs Appartement                     Prijs Studio
Mei / juni / sept / okt               465 of 630 euro                        405 of 570 euro
Juli / augustus                          525 of 690 euro                        465 of 630 euro
Inclusief :
2 helmen
Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering tegen derden.
Volle tank bij start huurperiode
Ongelimiteerd aantal kilometers
Ophaaldienst naar de vespa’s in Castelletto d’Erro (20 minuten rijden)
Voorwaarden :
Geldig auto- of motorrijbewijs
Geldige Creditcard als borg
Uiteraard kan dit arrangement gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld in combinatie met een langer verblijf op Agriturismo Verdita of je kunt de vespa voor een kortere of lange periode huren… vraag gerust meer informatie op basis van je eigen wensen.

Meer info over onze agriturismo vind je op www.verdita.com