Een charmant, rustiek vakantiehuis, La Torre, met uitzicht op het Luganomeer!

5 Juni 2021 -

€ 1295.00

Een charmant, rustiek vakantiehuis, La Torre, met uitzicht op het Luganomeer!

Deze rustieke woning, geschikt voor twee personen, is gebouwd tegen een stenen rotswand op een prominente positie langs het Meer van Lugano, met schilderachtig uitzicht op Porlezza. Ver weg van het moderne leven maar toch binnen loopafstand van Porlezza!

La Torre beschikt over twee verdiepingen met een landelijke open woonkamer voorzien van een comfortabele zithoek, tv en dvd-speler en een rustieke openhaard voor warme gezellige avonden. Stenen muren en balkenplafonds zorgen voor een rustieke romantische charme. Er is een eethoek en een kitchenette met een kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster.

Vanuit de woonkamer leidt een open trap naar een vide waar een 2-pers.bed staat en de badkamer met douche is gelegen.

Een van de beste aspecten van La Torre is het zonnige overdekte terras, met buitenkeuken, en het balkon wat een adembenemend uitzicht over het Meer van Lugano en het pittoreske stadje Porlezza heeft. Het ruime balkon biedt de mogelijkheid om overdag te zonnen en ‘s avonds te genieten van een glas wijn.

Met woorden is deze fijne vakantiewoning haast niet te beschrijven maar wellicht wanneer u de foto's bekijkt kunt u zich misschien al helemaal zien zitten...

Vanuit de vakantiewoning ligt het resortstadje Porlezza op loopafstand. Hier kunt u genieten van een schilderachtige promenade met cafés, ijssalons, allerlei restaurants en een ruime keuze aan winkels en supermarkten.

De natuurlijke omgeving is prachtig en is het hele jaar door populair bij wandelaars. Het natuurgebied aan het Pianomeer biedt ook enkele mooie wandelingen en een geweldige plek om te fietsen en vissen.

Voor golfliefhebbers ligt de Menaggio & Cadenabbia Golfclub, een van de oudste clubs in Europa, op slechts 15 minuten rijden op de heuvels van Menaggio aan het Comomeer.

De kosmopolitische heerlijkheden van de stad Lugano zijn gemakkelijk bereikbaar op slechts 25 minuten rijden. Hier vinden bezoekers prachtige pleinen omzoomd door cafés, geweldige winkelgalerijen met designerwinkels en verse voedselmarkten. Verder is er een ruime keuze aan entertainment, zoals bars, nachtclubs, een prachtig nieuw casino en jaarlijkse culturele en muzikale evenementen.

Voor meer informatie stuur een email naar contact@supervoordeligevakantiewoningen.nl of bel 0528235055





 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Lombardije en Merengebied

Aantal personen
Maximaal: 2