Vakantieappartementen direct aan het Meer van Lugano

4 Juni 2021 -

€ 420.00

Vakantieappartementen direct aan het Meer van Lugano. Een vakantiecomplex in Porlezza, direct gelegen het Meer van Lugano, met het Comomeer op nog geen 12km afstand!

Dit moderne verblijf is door zijn ruime verscheidenheid aan woningtypes ideaal voor iedereen, van stellen of families tot vriendengroepen. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en een prachtig uitzicht over het Meer van Lugano en de omliggende bergen.

De aanwezige activiteiten en faciliteiten van Porto Letizia met oa een receptie, informatiebalie, een kapsalon, een boetiek, het Italiaanse restaurant 'Osteria del Porto', een internetcafe, stijlvolle bar'Panama', een wasserette ect., garanderen een comfortabel en aangenaam verblijf. De mogelijkheden bestaan uit zwemmen, minigolf, een speeltuin, en fietsen, waarbij de fietspaden door het parklandschap heen slingeren zodat fietsers, hardlopers en wandelaars volop aan hun trekken komen. Het strand heeft adembenemende uitzichten over het Meer van Lugano.

Kinderen kunnen spelen in de speeltuin of de speelkamer. Tijdens de zomer wordt er voor jong en oud een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met o.a. een wekelijkse beachparty.

Hier is de perfecte plek om bij te komen met een goed boek! Dus u hoeft alleen nog maar te besluiten welke periode u op vakantie gaat!

Op slechts 500m van het vakantiedorp bevindt zich een waterpark, natuurlijk de ideale bestemming voor kinderen en families. Dit waterpark heeft zijn eigen toegangstarieven voor hele of halve dagen.

Het Meer van Lugano ligt tussen het noorden van Italië en het zuiden van Zwitserland en combineert hierdoor de Italiaanse ‘joie de vivre’ met Zwitsers raffinement. Het is een sprookjesachtige locatie vol adembenemend natuurschoon, genesteld aan de voeten van de Alpen. De bosrijke heuvels en kustlijn worden onderbroken door kleurrijke dorpjes en elegante villa’s, omgeven door welige mediterraanse bomen en struiken. U geniet hier met al uw zintuigen!

Voor meer informatie kunt u bellen met 0528-235055 of een email sturen naar contact@supervoordeligevakantiewoningen.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Lombardije en Merengebied

Aantal personen
Maximaal: 6