Prachtige villa voor acht personen met privé binnen zwembad

30 Mei 2021 - Lydia Mennes

€ 2200.00

Villla La Tortue is een prachtige villa voor acht personen geheel privé gelegen en met een schitterend uitzicht over de vallei. Er is een groot binnenzwembad zodat u ook op wat mindere dagen heerlijk kunt blijven zwemmen. De grote schuifpuien geven direct toegang tot de zonneterrassen.

Binnen
Villa Tortue heeft een grote, gezellige woonkamer van ongeveer 50m2 met schuifdeuren naar het terras, aparte eetkeuken, slaapkamer met tweepersoonsbed van 180 x 200 met badkamer en toilet. Op de eerste etage zijn nog drie slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en 1 met twee éénpersoonsbedden van 90 x 200.

Buiten
Villa La Tortue heeft een grote tuin met diverse terrassen waarvan er twee direct aan het binnenzwembad grenzen. Er is een groot grasveld en er is voldoende parkeergelegenheid.

Omgeving
In Lardin is een wekelijkse markt. In Saint Rabier is een winkel, apotheek, dokter en een tennisbaan.Vijf supermarkten en meer uitgebreid winkelen zijn te vinden in Terrasson op 12 kilometer afstand. Dezelfde afstand is naar Hautefort met zijn schitterende kasteel, en iets verder naar het mooie Montignac, waar ook de wereldberoemde grotten van Lascaux en andere plaatsen van prehistorische belang te vinden zijn.
Meer informatie op www.francevilla.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Dordogne

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 8