B&B midden in de gezellige binnenstad van Lochem

20 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 60.00

Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting in de Achterhoek?

Dan bent u bij ‘t Shanda Lee Inn aan het juiste adres. Halverwege augustus 2012 hebben wij de deuren van ons familie bedrijf in het hartje van het altijd gezellige Lochem geopend. Lochem is een klein stadje met 13.000 inwoners. De gemeente Lochem bestaat uit meerdere gezellige dorpjes zoals Laren, Epse, Gorssel, Harfsen, Almen en Barchem.

U vindt ´t Shanda Lee aan de bierstraat, tegen over de grote kerk van Lochem. Naast ons vindt u het oudste pand van Lochem, gebouwd in 1621. We bevinden ons midden in de binnenstad, omringd door vele gezellige restaurants en cafés en verschillende leuke winkeltjes. Daarnaast worden er in de binnenstad regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd, zoals de Keidagen, een 5 daags evenement met muziek en festiviteiten.

In één van onze kamers met privé badkamer en 42” TV’s kunt u helemaal tot rust komen en zal het u aan niets ontbreken. De kamers delen een gezamenlijk keukentje met gratis koffie en thee, en ons balkon heeft uitzicht over onze prachtige tuin. Wi-Fi is overal gratis toegankelijk. Voor gasten met een elektrische fiets hebben wij een gratis oplaadpunt, en voor gasten die moeite hebben met traplopen hebben wij een traplift.

Overdag kunt u genieten van de prachtige natuur die de achterhoek te bieden heeft en ’s avonds kunt u heerlijk uit eten bij een van de vele restaurants die Lochem rijk is.

Daarnaast bent u binnen een kwartiertje bij de A1, Zutphen is te bereiken in 20 minuten, Deventer in 25 minuten, en in 35 minuten bent u in Apeldoorn, bij de Apelheul of bij natuurpark de hoge veluwe.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen als gast!

Voor vragen en reserveringen kunt u terecht op onze website
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Stedelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2