Charmant en comfortabel huis in het hart van het middeleeuwse dorp, halverwege naar de bergen en sea.Pet welkom

13 Juli 2021 - franco

€ 200.00

Olijfolie, de beste wijnen van Italië, festivals, vers voedsel, blauwe vlag stranden, prachtige bergen, lokale ambachten, musea, historische kastelen vol folklore, heilige plaatsen en processies, en stedelingen die u gemakkelijk te nemen in hun harten. Dit is de stad van Cepagatti en haar omgeving. Op maandag kunt u de uitgestrekte regio Campo Imperatore wandelen en voel de rust en sereniteit van het alleen zijn met de natuur; Op donderdag kunt u worden zwaaien elleboog aan elleboog met mensen luisteren naar wereldklasse blues of jazz in een open plein. Abruzzo is een gebied van wonderen en een wereld van ontdekking. Het ligt op slechts 2 uur ten oosten van Rome voor een gemakkelijke dagtochten naar de Eeuwige Stad of toegang vanaf de luchthaven. Het vliegveld of treinstation in Pescara, de commerciële hoofdstad van de regio, biedt ook gemakkelijke toegang tot Venetië, Florence, Bologna, Ancona, Napels en Milaan, zodat u kunt een rondleiding van het bruisende steden van Italië te combineren met de rust en de authenticiteit van het leven geleefd locals, niet toeristen.

De goede ligging van het huis biedt de mogelijkheid om toeristische bezoeken aan de belangrijkste plaatsen van historische, culturele en religios belang georganiseerd:
Het archeologisch museum "CIVITELLA" in Chieti, het museum "Dannunziano" in Pescara.
Het "Parco Nazionale d'Abruzzo", het "Parco Nazionale del Gran Sasso", het "Parco Regionale Sirente VELINO" en de "LAGA MOUNTAIN" zijn alle natuurlijke paden.
De religios meest interessante plekken zijn: Santuario di SAN Camillo "in Bucchianico, de" Santuario di SAN GABRIELE "Isola del Gran Sasso (Te), de" SANTUARIO DEL Miracolo Eucaristico "in Lanciano, de" SANTUARIO DELLA MADONNA dei Miracoli "in Casalbordino , de "SANTUARIO DEL VOLTO SANTO" in Monoppello (PE) en het prachtige "Chiesa di San Liberatore" in Serramonacesca (Pe).

Op 15 minuten van de bergen en de zee goed verbonden met wegen en openbaar vervoer, vindt u een mooi en gezellig huis op 2 niveaus. Vers verbouwd, zonnig huis in het historische centrum biedt lopen mogelijkheid om de verschillende bestemming. De bovenste verdieping positie geeft veel licht, waardoor het een vrolijk, aangenaam huis. De begane grond bestaat uit een slaapkamer met houten design, badkamer, een kleine kamer met een badkamer en keuken met alle apparatuur .Op de eerste verdieping vindt u de grote slaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en een balkon met uitzicht op de Gran Sasso en de eigen badkamer. Het appartement is centraal gelegen, zodat u gemakkelijk alles te voet te bereiken - 100 m tot supermarkt, bar, restaurant, bakkerij, ijs, postkantoor, verschillende banken, supermarkten, slagerijen, apotheken, bakkerijen en een wekelijkse markt (elke Zondag). U kunt de toeristische vakantie, ver weg van het huis te maken en de regio Abruzzo te ontdekken (stranden, wandelpaden, skiën, festivals, restaurants met heerlijk eten). Met de auto, heb je ook de mogelijkheid om de naburige steden als schattig Pescara, Penne, Chieti en Loreto Aprutino te bezoeken. Cepagatti is omgeven door bergen, waarvan een met een adembenemend uitzicht op de "Gran Saso bergketen". De goede situatie van deze regio kunt u zowel de bergen en de Adriatische Zee (ongeveer 20 minuten) te bereiken.

Drie Nationale Parken, een regionaal park, en meer dan dertig (30) natuurgebieden, die samen meer dan 33% van de totale oppervlakte vormen, de Abruzzen beschermt en behoudt een groot aantal planten- en diersoorten, gegevens die zijn toegeschreven aan de Abruzzen On het primaat van de groene regio van Europa. Er wordt voorgesteld in een perfecte mix van de Alpen en de Middellandse Zee, zijn in feite 130 km van de kust, die de twee hoogste massieven van de Apennijnen contrasten: de Gran Sasso en de Majella .Op opsporing een overzicht van de belangrijkste elementen die de provincie te karakteriseren Pescara, kan men niet anders dan uit de "schatten" historisch-religieuze, archeologische en natuurlijke verspreid in het binnenste deel van zijn grondgebied, met name in de gebieden die zijn opgenomen in het Nationaal Park Gran Sasso-Monti della Laga en in de Majella National Park. En 'hier, in feite, dat u zal worden gefascineerd door de vele prachtige abdijen (San Clemente een Casauria, met de beroemde portiek van de abt Leonate, San Liberatore een Maiella, versterkt door een spectaculaire verdieping mozaïek van de twaalfde eeuw, Santa Maria di Arabona, met de tabernakel en de Paschalis kaars waardevolle binnen opgeslagen en St. Bartholomew, met de prachtige decoraties van de portal, alleen maar om de bekendste te noemen), die een beslissende rol in de economische ontwikkeling van het gebied waarin ze zijn ontstaan ??gespeeld , dankzij de grote mobiliteit van goederen en mensen die de voorkeur tussen de dertiende en vijftiende eeuw. En het is nog steeds rond de Majella (2795 m.), Aanbeden in de oudheid als Mountain-Moeder en gedefinieerd door Petrarca "Domus Christi", verborgen in de plooien van zijn gewaad weelderige, spectaculaire en ontoegankelijke retraites (S. Onofrio op Serramonacesca, S. Bartolomeo in Legio, S. Spirito een Majella, St. John all'Orfento, S. Onofrio all'Orfento, waarvan sommige ook gaf hulp aan de getroffen door Pietro da Morrone ziel, voordat hij Paus Celestine V) en onder de belangrijkste archeologische sites van de regio (de Grot van Duiven Bolognano, heilig voor Hercules, waar sprake is van enig bewijs van cultische feesten reeds in het Neolithicum), rotsgraven gevestigd in een sprookjesachtig landschap getrokken uit de rivier Alento en landschappen geweldig natuurlijke schoonheid en wilde (dell'Orfento Valley Nature Reserve en Nature Reserve Orta Valley). Het is duidelijk dat, vanuit het oogpunt van het toerisme, Majella is van fundamenteel belang voor de economie van de provincie Pescara. In feite, in aanvulling op de abdijen, kloosters, archeologische vindplaatsen en natuurlijke paradijzen reeds vermeld, in de Piemonte en de bergen van de kleine provincie zijn beroemde kuuroorden (Caramanico Terme en, in mindere mate, Popoli) en charmante middeleeuwse dorpen van onvergelijkbare schoonheid.

 

Type
Vakantiehuis

Soort vakantie
Sportief

Regio
Rome en Midden-Italië

Aantal Personen
Maximaal: 4