Luxe bed and breakfast Le Marche Italië

13 Juli 2021 - La Vecchia Scuola

€ 80.00

In het hartje van het prachtige de Marken staat La Vecchia Scuola, een rustieke Bed and Breakfast met zwembad in Le Marche Italië. Een overnachting in La Vecchia Scuola betekent slapen onder het dak van een geheel gerenoveerde voormalige landbouwschool uit 1939.

La Vecchia Scuola is een riante vakantiewoning met sfeervolle kamers en authentieke Italiaanse ornamenten. Vanuit de tuin geniet je van een zwembad met prachtig uitzicht op de heuvels van Le Marche. De accommodatie heeft Nederlandse eigenaren en ligt een klein halfuurtje van zee (aan de Adriatische kust) en het vliegveld van Ancona (Falconara). De tweepersoonskamers zijn comfortabel en ieder voorzien van eigen badkamer.

Ook logeren bij Nederlanders in Italië? Boek nu jouw vakantie 2019.
Lees de recensies van andere gasten die in onze bed and breakfast in Le Marche hebben gelogeerd. Kom ook en geniet van onze gastvrijheid en sfeervolle Italiaanse accommodatie, voor een vakantie bij La Vecchia Scuola in Italië. Voor een indruk over de regio download op de website een gratis E-book over Le Marche.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Wifi
Airco

Regio
Rome en Midden-Italië

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 12

Le Marche kent veel bezienswaardigheden zoals de zee, de bergen, typische Italiaanse dorpjes en leuke restaurantjes. Je kunt er ook heerlijk wandelen, fietsen, Italiaans koken en golfen (evt. georganiseerd). Reizen kan met de auto of snel naar het vliegveld van Ancona. Een dagje strand? We zitten op ca. 20 minuten van de Adriatische kust. Je kunt bij La Vecchia Scuola fietsen huren (E bikes) of vanuit huis een wandeling maken. Neem contact op voor de mogelijkheden in onze accommodatie. 10 Tips voor een vakantie in Le Marche Le Marche wordt ook wel het tweede Toscane genoemd. In Le Marche vind je bergen, strand, lieflijke heuvels en prachtige oude Renaissance steden en dorpjes. Het doet je misschien denken aan Toscane, maar in Le Marche vind je nog de rust, puurheid en gastvrijheid van de Marchegianen. In het gratis Ebook op onze website lees je waarom Le Marche dé perfecte vakantiebestemming is.