Chambres d'Hôtes met zwembad en fantastisch uitzicht in de Dordogne

6 Juli 2021 - Mireille Lagrillière

€ 80.00

In het hart van de Dordogne ligt Les Trois Collines. De perfecte uitvalsbasis voor alle toeristische attracties van de Périgord Noir. Op zeer korte afstand vindt u vele kastelen, tuinen, grotten, middeleeuwse plaatsjes, golfcourses, fiets-, wandel-, kano- en paardrijroutes, ballonvaarten, enz...

Kenmerkend voor onze Chambres d'Hôtes zijn rust, ruimte, uitzicht, comfort en lekker eten en drinken. Alle comfortabele kamers beschikken over grote boxspring bedden (90x200cm) en een en-suite badkamer met eigen douche, toilet en wastafel. Alle 4 de kamers op de begane grond hebben bovendien nog een privé terras met tafel, stoelen en parasol.

In de ruime tuin met fantastisch panoramisch uitzicht bevindt zich het zwembad (5x10m) met voldoende ligbedden. Hiernaast zijn er nog diverse terrasjes en zitjes voor onze gasten.

Verschillende keren per week bieden wij een diner aan. Lunchen is ook mogelijk.

WIFI is gratis te gebruiken.

De Dordogne is erg gewild vanwege de milde winters en de warme zomers. Neerslag valt er eigenlijk heel weinig.
Het voorjaar is schitterend als alles in bloei staat. De herfstperiode is prachtig als alle bladeren verkleuren.
Buiten zitten kan zo gauw de zon schijnt. En die schijnt gelukkig heel veel in de Périgord.

Voor meer informatie zie: www.lestroiscollines.eu

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Dordogne

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 10

Les Trois Collines bevindt zich in de regio Périgord Noir, een onderdeel van het departement Dordogne, tussen de plaatsen Domme, Castelnaud en Daglan. Noir heeft te maken met de talloze bossen die vroeger dit gebied bedekten. Ook nu kenmerkt de Périgord Noir zich nog steeds door ongerepte, heuvelachtige natuurgebieden met schitterende vergezichten. Archeologen denken dat dit gebied al tienduizenden jaren onafgebroken door mensen wordt bewoond. Dit is langer dan waar ook in Europa. Hierdoor zijn er veel prehistorische vondsten gedaan (o.a. grottekeningen). Hiernaast is deze regio ook bekend door zijn talloze kastelen, rivieren en beekjes, tuinen, bastides, grotten, middeleeuwse steden, markten en brocantes en natuurlijk niet te vergeten de truffels, walnoten en de ganzenleverpaté. Het is een regio waar zowel jong als oud zich beslist niet hoeft te vervelen. Ook op sportief gebied is er van alles te beleven.