Health Holidays; Sapkuur met sportprogramma

28 Mei 2021 - ApriOri Reizen

€ 1149.00

Health Holidays biedt u wekelijks een detoxreis, waarbij u een sapkuur met sportprogramma volgt op onze prachtige locatie in Portugal.

Een drukke baan, weinig tijd voor uzelf of een moeilijke periode maken het lastig uw kostbare gezondheid in conditie te houden. Op reis met Health Holidays bent u weg van deze dagelijkse stress én samen maken wij deze belangrijke stap naar een gezonde levensstijl. Tijdens uw Health Holiday verbetert u uw gezondheid én heeft u de tijd om volop te ontspannen tijdens een welverdiende vakantie.

Bij Health Holidays sport u 3 keer per dag en drinkt u dagelijks 4 versgeperste sappen. U gaat fitter, energieker, schoner, slanker, uitgerust en vol zelfvertrouwen naar huis. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af. Met de resultaten verbetert u niet alleen uw gezondheid, maar ook de kwaliteit van uw leven!

U start de dag met een looptraining. Afhankelijk van uw conditie gaat u tijdens deze looptraining wandelen, Nordic Walken, Roven of hardlopen. Hierna krijgt u een glas citroensap aangelengd met water. Na een half uur nuttigt u een heerlijke versgeperste vruchtensap bestaande uit 3 verschillende vruchten. Na de vruchtensap is het tijd voor de bodyshape. De bodyshape bestaat uit spierversoepelingsoefeningen zoals aerobics, yoga of pilates. Met de bodyshape eindigt het ochtendprogramma en heeft u alle tijd om te ontspannen en te genieten van uw welverdiende sapkuur vakantie. De turbosap, bestaande uit komkommer- en tomatensap, staat tevens voor u klaar in een thermosfles. Deze kunt u verdelen over uw vrije middag en meenemen naar bijvoorbeeld de Day-Spa, de golfbaan of het strand. In de namiddag krijgt u een aquatraining. Met de aquabelt bent u gewichtloos, waardoor u beter en makkelijker uw spieren kunt trainen en oefeningen kunt doen die door de zwaartekracht onmogelijk zijn. ’s Avonds krijgt u een versgeperste groentesap bestaande uit 3 verschillende groenten. Tijdens de sapmomenten zal de begeleiding u informatie geven en heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Verder mag u de gehele dag onbeperkt water en kruidenthee drinken.

Wat is inclusief de reissom?
- Vlucht inclusief 10 kilo handbagage
- Transfer vanaf luchthaven naar accommodatie en vice versa
- Verblijf in de door u gekozen accommodatie
- Sapkuur en sportprogramma onder professionele Nederlandstalige begeleiding
- Persoonlijk in- en outtake gesprek
- Onbeperkt water en kruidenthee
- Uitgebreide informatie voorafgaand aan, gedurende de reis en bij thuiskomst
- Goedgevulde healthybag voor uw terugreis
- Zekerheid en garantie van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

U vliegt met Transavia en kunt boeken voor 8, 10, 12, 15 of 22 dagen. U kunt elke zaterdag t/m 19 juni 2021, van 18 september t/m 20 november 2021 en van 8 januari tot en met 19 maart 2022 met ons mee. Wilt u op een andere datum of van een andere luchthaven vertrekken? Of wilt u liever een sapkuur zonder vlucht boeken, dan verzorgen wij dit graag voor u!

Of u nu deelneemt om te ontgiften (ofwel detoxen), een nieuwe start te maken, voor afvallen, conditieverbetering of een energieboost, u bent altijd van harte welkom! Voor meer informatie en/ of de actuele reissommen kunt u een kijkje nemen op onze website; www.health-holidays.nl.

 

Type
Hotel

Soort vakantie
Sportief

Regio
Algarve

De Algarve is de meest zuidelijke regio van Portugal, gelegen aan de Atlantische Oceaan en beslaat de gehele breedte van zuid Portugal. Met een subtropisch klimaat heeft het jaarlijks een gemiddelde van ruim 3000 zonuren. De accommodatie, het vier sterren hotel Vale d'El Rei ligt in Carvoeiro. Onbedorven door hoogbouw ligt het pittoreske vissersplaatsje Carvoeiro tussen en tegen de rotsen. Het hotel is daarnaast ook omgeven dor wijngaarden. Kwaliteit is hier vanzelfsprekend. Het hotel beschikt over twee zwembaden, waarvan één verwarmd, een gym en een Day Spa, waar u gratis gebruik van kunt maken. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig, ook is er een wasservice. In de bijzondere tuin vindt u een tennisbaan, waar u gratis gebruik van kunt maken, verder kunt u bij deze accommodatie tafeltennissen, poolbiljarten en bridgen. In uw vrije tijd kunt u heerlijk uitrusten met een boek op het terras of op één van de ligbedden bij het zwembad. De receptie is 24 uur per dag bereikbaar, hier kunt u dvd’s huren voor een ontspannen avond. In onze sapruimte vindt u tevens dvd's. Bij Vale d'El Rei kunt u kiezen tussen drie verschillende luxe accommodaties, namelijk een hotelkamer met balkon, een suite of een villa. Wilt u graag een keuze maken uit alle bovenstaande opties? T/m 19 mei en vanaf 29 september t/m 24 november 2018 kunt u wekelijks met ons mee naar de prachtige Algarve in Portugal. U vliegt met Transavia vanaf Schiphol en kunt boeken voor 8, 10, 12, 15 of 22 dagen.