Villa Blaaskans: luxe vakantiehuis bij het Krugerpark - Zuid-Afrika

24 Mei 2021 - Familie de Korte

€ 1499.00

Tussen het Krugerpark en Blyde river canyon in Zuid-Afrika ligt ons luxe vakantiehuis Villa Blaaskans. Het vakantiehuis is te huur voor een ieder die houdt van luxe, privacy, safari's en natuur!

Ons vakantiehuis in Zuid-Afrika draagt de naam Blaaskans, wat in het Zuid-Afrikaans betekent: een moment om uit te blazen/ bij te komen. Helemaal tot rust komen maar toch genieten van de prachtige natuur en het 'echte' Zuid-Afrika.
Villa Blaaskans is begin 2012 opgeleverd en is gelegen aan de rand van de plaats Hoedspruit (Limpopo). De zes-persoonsvilla ligt midden in een van de mooiste gebieden van Zuid-Afrika en is onderdeel van Zandspruit Bush en Aero Estate. Het vakantiehuis staat op 10000 m2 eigen grond, wat zorgt voor ultieme rust en privacy tijdens uw vakantie. Op de Estate zijn veel (ongevaarlijke) wilde dieren te vinden zoals o,a, giraffen, zebra's,Kudu's, Nyala's, impala's, apen, gnoes en veel verschillende vogelsoorten. Zo is het mogelijk, dat u tijdens een wandeling oog in oog komt te staan met een giraf of een zebra. Zelfs rondom de villa kunt u wilde (ongevaarlijke) dieren tegenkomen, zo kunt u de dieren van heel dichtbij
ervaren. Stelt u zich eens voor, relaxen in het eigen zwembad terwijl u geniet van de prachtige dieren om u heen en het uitzicht vanuit het terras op de Drakensbergen.

In de villa bevinden zich drie ruime slaapkamers, woonkamer, open keuken, bijkeuken en twee badkamers. De masterbedroom is de grootste slaapkamer, in deze kamer bevindt zich een tweepersoonsbed en de kamer is tevens voorzien van een luxe badkamer. Slaapkamer twee heeft een prachtig tweepersoons hemelbed en is voorzien van een schuifpui naar het aangrenzende terras. Slaapkamer drie is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ventilator en klimaat-beheerssysteem. De ruime living heeft aan twee kanten schuifpuien, waardoor u optimaal van het grandioze uitzicht kunt genieten. In de living bevinden zich een riante hoekbank, lekkere stoelen en een open haard. Aan de woonkamer grenst de open keuken, deze is uitgerust met een vijfpitsgasfornuis, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, amerikaanse koelkast met koudwatertap en een ijsblokjesmachine. In de ruimte naast de keuken bevinden zich de vaatwasser, was- en droogmachine. Er zijn twee ruim opgezette badkamers, waarvan er één op de masterbedroom. Deze badkamer bevat een ligbad, regendouche en dubbele wastafel. De andere badkamer is gelegen tussen slaapkamer twee en drie. Beide badkamers grenzen aan één van de twee buitendouches met fenomenaal uitzicht op de Drakensbergen en de Bush.

Buitenom bevinden zich meerdere terrassen uitgerust met ligstoelen en een lounge-set direct grenzend aan het prive-zwembad. Aan de voorzijde van de villa treft u een dubbele carport.

Er wordt ook een total care service aangeboden: u wordt dan de hele reis, van uit tot thuis, begeleid, zodat u van een zorgeloos verblijf kunt genieten. Door middel van vriendelijke service, zowel in Nederland als in Zuid-Afrika, kunt u onbezorgd de meest relaxte periode van uw leven meemaken. Wanneer u vanuit Johannesburg doorvliegt naar Hoedspruit, wordt u ter plaatse opgehaald. U wordt naar de autoverhuur gebracht en verder begeleid naar de villa. Daar wordt u verwelkomt en krijgt u uitleg over de villa. Elke week wordt het huis schoongemaakt en het linnengoed vervangen. Tevens is dit voor u een mogelijkheid uw kleding te laten wassen en strijken. Daarnaast kan er zorg worden gedragen voor bijboekingen van activiteiten en het geven van tips. Indien u de koelkast bij aankomst al gevuld wilt hebben, kan dat, u kunt aan de contactpersoon doorgeven wat u wilt en op de dag dat u aankomt staat hetgeen u besteld hebt klaar.

Vanaf de villa is het ongeveer vijf minuten rijden naar het dorp Hoedspruit. In het dorp kunt u alles vinden wat u nodig hebt, er zijn in Hoedspruit twee supermarkten, verschillende leuke restaurants, een internetcafe en verschillende kledingwinkels. Het dorp is omgeven door verschillende natuurreservaten en daardoor erg veilig/toeristisch. De villa ligt op 45 minuten rijden van het bekende Kruger Park en de Blyde River Canyon. Een greep uit de verschillende activeiten die u in de buurt (max. 45 min rijden) van de villa kunt ondernemen zijn: avondsafari en luxe diner bij Kapama Game Reserve, wandelen met leeuwen in een Big 5 reservaat bij Tshukudu Game Reserve, zelf met de auto op safari door het bekende Kruger Park, een nijlpaard voeren en aaien bij Jessica de Hippo, paarrijden door de natuur bij African Dream Horse Riding, op een olifant rijden bij de Elephant Wishpers, in een ballon over het Zuid-Afrikaanse landschap vliegen, uitleg krijgen en wilde dieren van dichtbij meemaken bij het revalidatiecentrum Moholoholo, fantastische vergezichten en uitgeslepen rotsformaties bij de Blyde River Canyon. Alle bovengenoemde activiteiten kunnen bij de contactpersoon worden bijgeboekt.

Het vakantiehuis is zeker geschikt voor een tussenstop tijdens een rondreis of als romantische locatie tijdens een huwelijksreis. Voor veel meer informatie over deze Zuid-Afrikaanse vakantie villa kunt u bekijken op: www.homesofafrica.nl of mailen/bellen met: info@homesofafrica.com /06-10468604. Na een boeking ontvangt u van ons een informatiemap met boordevol tips en praktische informatie zodat u onbezorgd op vakantie gaat.

Mocht u nog meer foto's van het huis of de omgeving willen zien, zie dan onze website: www.homesofafrica.nl, op de website staat ook een FAQ waar de meest gestelde vragen beantwoord worden.

Wij beantwoorden graag al uw vragen of eventuele onduidelijkheden. Indien u op zoek bent naar recensies van ons vakantiehuis kijk dan even op zoover.nl of via de contactpagina op onze website (www.homesofafrica.nl). of stuur een mailtje naar: info@homesofafrica.com

Hartelijke groeten,
Familie de Korte

Ps: Villa Blaaskans is ook actief op facebook: www.facebook.nl/homesofafrica en op instagram, volg ons via: www.instagram.com/homesofafrica.
www.homesofafrica.nl
Villa Blaaskans wordt op zoover.nl beoordeeld met een 9.8!

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6