Groepsaccommodatie voor 50 personen in de Morvan, Bourgogne.

13 Juli 2021 - Judith Verduin

€ 2750.00

Op een geweldige lokatie in het hart van natuurgebied de Morvan (Bourgogne) ligt dit luxe groepshuis dat geschikt is voor 50 personen (meer personen in overleg). Het huis heeft 22 slaapkamers en prachtige zalen waar je kunt eten, dansen, spelletjes spelen en film kijken. Er is een semi-professionele keuken waar iedereen die van koken houdt zijn hart op kan halen. Vanaf het terras met buitenkeuken loopt u zo de bar in met tap (fust in overleg), op het grote terras achter het huis staan de ligstoelen rond het zwembad klaar om gebruikt te worden.
Boek nu met uw vrienden, familie, collega's , ook te boeken als bruiloftslocatie!
We love it here, you will too!

Kijk voor meer info op www.residencedepanneciere.com

(De prijs is gebaseerd op 50 personen voor een weekend (vrijdag 17.00 tot zondag 20.00) laagseizoen en is inclusief bad-en bedlinnen.) Schoonmaakkosten 250,--

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Wifi
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Bourgogne

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 40 (meer personene in overleg)

Résidence de Panneciere ligt aan de voet van de barrage van Lac de Panneciere, een stuwmeer met verschillende mogelijkheden tot recreatie. Het natuurgebied leent zich erg goed voor wandelaars, fietsers, motorrijders, maar ook vissers en vogelspotters. En voor diegene die van een lekkere wijn houden of brocante markt houden is deze streek the place to be.