Wintersport avonturenweek

2 Juli 2021 - Peter Guijt

€ 1190.00

In het noordelijke deel van Finland vindt u één van de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa. Hier vindt u in de winter uitgestrekte bossen, bergen en talloze bevroren meren bedekt met een dikke laag sneeuw. Het is een geweldige bestemming voor diegenen die van actieve sneeuwvakanties houden.

Laat u in Lapland fascineren door sneeuw en ijs en geniet volop tijdens activiteiten als een hondensledetocht of sneeuwschoenwandelen!

De kans om noorderlicht te zien geeft een extra meerwaarde aan uw reis. Mocht u dit onverhoopt toch het missen, dan nog blijft een bezoek aan winters Finland een onvergetelijke ervaring. Het betoverende witte landschap met de dennenbomen die buigen onder het gewicht van de sneeuw samen met de avondschemering en de stilte. Kunt u nog wachten om te gaan?

Op deze 8-daagse reis gaat u sneeuwschoenwandelen, langlaufen en maakt u een husky safari. De basis van deze actieve week is het Kylmäluoma gebied in het noordoosten van Finland. Daar kunt u genieten van de extreme rust van de natuur en met sneeuw bedekte landschap, ver weg van de toeristische drukte.

U slaapt zes nachten in een zogenaamde log cabin (een kleine houten bungalow voor 1- 3 pers.) en één nacht slaapt u in een wildernishut! Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van langlaufmateriaal, sneeuwschoenen en stepsledes.

Meer informatie:

» Bezoek website

Type
Bungalow

Aantal Personen
Maximaal: 12