Fietsen in Puglia, Zuid - Italie

18 December 2020 - B&B Villa Lavanda

€ 865.00

Een fietsarrangement voor 2 personen waarbij het niet nodig is met een (huur)auto te komen. Aan alles is gedacht om je een fijne en ongecompliceerde week te bezorgen. Verlenging is evt. mogelijk of ook een combinatie van fietsen en wandelen of fietsen en toch enkele dagen met een huurauto om daarmee de wat verder weg gelegen plaatsen in Puglia te verkennen.

Slow-toerisme ten top. Je gaat de Pugliese natuur zien, de plaatsen waar anderen in hun auto aan voorbij snellen en als je terugkomt wacht je hier een mooie relaxte plek en kun je in je eigen taal terecht.

Kijk op onze website voor meer informatie.

» Bezoek website

Type
Bed and breakfast

Soort vakantie
Fietsvakanties

Regio
Puglia

Aantal Personen
Maximaal: 7

Vanuit B&B Villa Lavanda o.m. te bezoeken de stranden aan zowel de Adriatische (45 km) als de Ionische kust (23km) alsmede de plaatsen: Bari met o.m. de Basiliek van S. Nicola, Lungomare, de boulevard, winkels voor iedere beurs, de oude stad. Taranto, een grote marinehaven, bekend om zijn verse mosselen en vis, een oude Griekse tempel, een oudheidkundig museum met opgegraven voorwerpen uit de Griekse tijd, een leuke jachthaven, Lungomare, mooie kerken en de oude stad. Monopoli met een oude verdedigingsmuur, de vissershaven, mooie kathedraal, oude stad, dagelijkse markt, goed visrestaurant en bij Capitolo de stranden van Monopoli. Polignano A Mare, heel mooi pittoresk plaatsje net noordelijk van Monopoli, met zeegrotten en vele restaurantjes. De Itrie Vallei met haar vele Trulli en de plaatsen Cisternino en Ostuni, de witte stad. Martina Franca aan de rand van de Itrie Vallei, met het Lyrisch festival, iedere 3e zondag van de maand een heel gezellige antiek- en curiosamarkt, mooie oude stad, Hertogelijk Paleis. Noci, vele restaurantjes met o.a. de serenades van S. Giovanni o 23 juni en Bacco Nelle Gnostre, het festival van de nieuwe wijn begin november. Mooi oud gedeelte, wekelijkse markt, vele winkels. Matera, de Culturele Hoofdstad van Europa 2019 met haar grotwoningen- en kerken, ligt op 45 minuten rijden vanaf Villa Lavanda. Gioia del Colle, kasteel, oude stad, winkels etc.