Finca Serrato B&B Andalusië

8 Juli 2021 - Finca Serrato

€ 22.50

Finca Serrato heeft comfortabele kamers met ontbijt en heeft daarnaast ook twee appartementen. Serrato is gelegen in het hartje van de Montes de Málaga, 4 kilometer van de oude weg tussen Málaga en Colmenar, aan de rand van een natuurpark en met uitzicht op de uitlopers van de Siërra Nevada.

Lagar de Serrato typeert zich door de rust en de ongedwongen sfeer onder het motto ’doe alsof je thuis bent‘. Een verblijf voor een paar dagen of langer is voor mensen die niet op het gebaande pad willen blijven een bijzondere ervaring. De natuur, de vergezichten en de rust, en dat allemaal midden in één van de mooiste streken van Andalusië.

Serrato is een goede uitvalsbasis voor omliggende steden als Málaga, Granada, Cordoba, Ronda en Nerja, maar ook voor een dagje kust want op de doorgaande weg is de Middellandse Zee met de beroemde stranden al te zien.

Op het landgoed Finca Serrato staat een originele andalusische Cortijo-Lagar (boerderij- perserij) van meer dan 200 jaar oud. In de loop der tijd zijn er diverse delen aangebouwd en heeft daardoor de typische aanblik van een miniatuurdorpje. De oorspronkelijke details, sfeer en inrichting zijn zoveel mogelijk behouden, maar wel met aandacht voor hygiënisch sanitair en comfortabele bedden.

De Lagar wordt omgeven door vijf hectare eigen grond met olijf-, amandel- en vijgenbomen. Daarnaast is het overgrote deel wild begroeid met cactussen, kurkeiken, wilde bloemen en kruiden. Serrato is geheel zelfvoorzienend qua energie en water door middel van zonnepanelen en een eigen waterbron.

Voor een actieve vakantie is er de mogelijkheid om een compleet verzorgd wandel-, fiets-, of motorarrangement te boeken.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie

Ligging
In de bergen

Aantal Personen
Maximaal: 10

Serrato is gelegen op een prachtige locatie in de Montes de Málaga, 4 kilometer van de oude weg tussen Málaga en Colmenar, aan de rand van een natuurpark en met uitzicht op de uitlopers van de Siërra Nevada. Op het landgoed Finca Serrato staat een originele andalusische Cortijo-Lagar (boerderij- perserij) van meer dan 200 jaar oud. In de loop der tijd zijn er diverse delen aangebouwd en heeft daardoor de typische aanblik van een miniatuurdorpje. De oorspronkelijke details, sfeer en inrichting zijn zoveel mogelijk behouden, maar wel met aandacht voor hygiënisch sanitair en comfortabele bedden. De Lagar wordt omgeven door vijf hectare eigen grond met olijf-, amandel- en vijgenbomen. Daarnaast is het overgrote deel wild begroeid met cactussen, kurkeiken, wilde bloemen en kruiden. Serrato is geheel zelfvoorzienend qua energie en water door middel van zonnepanelen en een eigen waterbron. Serrato is een goede uitvalsbasis voor omliggende steden als Málaga, Granada, Cordoba, Ronda en Nerja, maar ook voor een dagje kust want op de doorgaande weg is de Middellandse Zee met de beroemde stranden al te zien. Ook de diverse natuurparken met elk hun specifieke bezienswaardigheden en flora en fauna zijn in korte tijd te bereiken.