Pipowagen te huur

18 Juni 2021 - Pipowagen Camping Puur Genieten

€ 72.00

Kom naar Pipowagen Camping Puur Genieten! Kom overnachten in een van onze 5 knusse, originele Pipowagens.
Pipowagen Juffertje in ’t Groen is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor 6 personen en heeft een eigen toilet en wastafel. Naast de Pipowagen is een privé aangepaste douche met wastafel. Deze Pipowagen is voorzien van een helling ,zodat deze ook rolstoeltoegankelijk is.
Verder heeft onze Pipowagen Camping 7 staanplaatsen voor caravans, tenten en campers.
We hebben ook verharde camperplaatsen op de parkeerplaats bij de camping.
Wat is nu puur genieten?
Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen ravotten in het speelbos, hutten bouwen, spelen in de zandbak, picknicken in de speelweide, knuffelen met de konijntjes of de ezels borstelen.
Slecht weer: maak gebruik van ons overdekt terras met haardvuur of onze knusse Paviljoen.
Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte? Vindt u dat ook puur genieten? Dan vindt u bij ons precies wat u zoekt!

 

Regio
Noord-Brabant

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

De gemeente Someren bestaat uit vier kerkdorpen. Someren-Dorp, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Onze camping is gelegen in Someren-Heide, aan de rand van recreatiegebied "De Heihorsten”. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van de camping van alles te doen. Prachtige natuurgebieden met volop bossen, vennen en heide. Heel veel wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes,men- en –ruiterpaden, GPS routes en een trim- en cooperbaan. Nabij gelegen natuurparken zijn o.a. De Strabrechtse Heide, het Keelven (de Heihorsten) en nationaal park de ’Grote Peel’, De Pan en de Kempen. Volop wandelmogelijkheden zijn aanwezig in de regio. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevindt zich in de gemeente Someren en is in 2004 geopend. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km).