Luxe Chalet op camp. 't Venhop

28 Juni 2021 - Leni Brandenburg

€ 77.50

Het chalet is modern en comfortabel ingericht en biedt plaats aan 6 volwassenen, 1 klein kind en een baby.
De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals combi magnetron, vaatwasser, koelcombinatie, wasmachine en droger. Er zijn 3 slaapkamers, 1 met dubbelbed en 1 met 1 één pers. bed en een stapelbed. De derde slaapkamer is in een apart huisje in de tuin met 2 enkele bedden. Een grote badkamer met dubbele wastafel en groot bad. Tevens is er een babybedje en een kinderstoel.
Op het overdekte terras is het heerlijk toeven evenals in de grote tuin, voorzien van tuinsets en bbq. De tuin ligt direct aan het water waar men goed kan vissen en varen. Het water staat in directe verbinding met het IJsselmeer. Voor het chalet is parkeerplaats voor 2 auto's. Op de camping vindt men een kinderspeelplaats, kano en fietsen verhuur, klein campingwinkeltje. Voor de camping zit Eetcafé "De Overkant".
In de directe omgeving van de camping vindt u het Dwaalpark, heerlijk om te wandelen of te fietsen. Het IJsselmeer op circa 2 minuten fietsen.
De monumentale VOC stad Hoorn op circa 10 minuten fietsen. Purmerend en Alkmaar op circa 15 minuten met de auto. Edam, Volendam en natuurlijk Amsterdam op circa 30 minuten met de auto.
Ook het Noordzee strand is bereikbaar binnen 30 minuten met de auto.
Verhuur voor langere periode mogelijk, prijs op aanvraag.

€77,50 per nacht
Hoogseizoen juli en augustus €110,00 per nacht. Bij verhuur van minimaal één week worden desgewenst 2 kano's gratis ter beschikking gesteld en vrijkaartjes voor het zwemparadijs in Hoorn.

Geen huisdieren.
Niet roken.

Zelf meenemen: Handdoeken!

Verplichte bijkomende kosten:
Lakenpakket €6,50 per bed
Adm.kosten €12,50
Schoonmaakkosten €47,50

Zie ook onze facebookpagina: Chalet type K, 6 pers. op camping 't Venhop.

Tel.:0229 551371

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 7

Landelijk maar dichtbij de stad Hoorn