Wintersport Sauerland (Winterberg)

19 Juni 2021 - Linda

€ 265.00

Verblijf in ons luxe en sfeervol ingerichte appartement voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een luxe keuken met o.a. een vaatwasser, Senseo, oven en magnetron. Een ruim balkon met lekkere stoelen en een heerlijk uitzicht. Nederlandse TV en gratis WiFi.

De huurprijs is incl. opgemaakte bedden en eindschoonmaak. Er komt alleen nog borg bij € 100,- die u na eindcontrole weer terugkrijgt, € 1,50 p.p.p.n. toeristenbelasting en € 7,50 reserveringskosten.

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Type
Appartement

Aantal Personen
Maximaal: 6

Appartement Warstein ligt in het dorpje Küstelberg waar u op loopafstand een bakkertje, restaurant en op 1 km een skipiste met Hütte vindt, waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken terwijl u naar de skiërs kijkt. Winterberg en Medebach liggen beide op 8 km afstand. Voor de dagelijkse boodschappen heeft u dus een hele ruime keus uit o.a. de Lidl, Aldi, Rewe, Edeka, Nettorama, daarnaast kunt u voor een gezellig en goed restaurant in beide dorpen terecht. Naast Wintersport, is Küstelberg een prachtige wandel- en fietsomgeving (dat laatste natuurlijk wel voor de sportieve fietser, want het zijn voornamelijk mountainbikepaden). U wandelt vanuit uw appartement zo het bos in. Zwemmen is mogelijk in het tropische zwembad van Centerparcs (8 km) of in de Hillebachsee van Niedersfeld (6km) en als u van een openlucht zwembad houdt, kunt u naar Usseln (15km). Waterskiën in Niedersfeld Hillebachsee. Uitstapjes genoeg, wij geven u graag ons Ebookje met leuke tips.