Vakantiehuis voor 15 personen nu 20% korting op een week in juli of augustus incl. eindschoonmaak

22 Juni 2021 - Mélanie Deijn

€ 1336.00

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers met eenpersoons bedden (3 x 3p, 4p, 2p). Iedere kamer heeft een eigen badkamer met wastafel en douche. Op deze verdieping zijn twee toiletten.
Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een bank en fauteuils, waar u rustig TV kunt kijken en waar u informatie en boeken vindt over de omgeving.
Naast de woonkamer bevindt zich de keuken met eetkamer. De keuken is voorzien van professionele apparatuur zoals een gasfornuis, oven, vaatwasser en grote koelkast. Er is serviesgoed en bestek voor 30 personen aanwezig. De keuken is open naar de grote eetkamer met daarin een open haard met houtkachel.
Een grote zaal met diverse mogelijkheden om u te ontspannen, vindt u naast de eetkamer. Er staat o.a. een groot scherm met beamer, een bar met muzieksysteem, een voetbaltafel en er is speelgoed voor de kinderen. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als vergaderruimte. Wilt u gebruik maken van de vergaderopstelling dan kunt u dit bij de reservering melden.
Alle ruimtes op de benedenverdieping geven toegang tot het grote privé terras aan de voorzijde. Het terras is voorzien van meubelen en u kunt gebruik maken van de barbeque en de brood/pizza oven bij de schuur. Onder de overkapping vindt u een tafeltennistafel en achter de schuur de jeu-de-boules baan.
Onze camping bevindt zich op het terrein naast de gîte. Daar vindt u een kampvuurplaats en een natuurspeelplaats voor de kinderen waarvan u uiteraard ook gebruik mag maken.
Om persoonlijke redenen kunnen we honden helaas niet toestaan in de gîte.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard

Ligging
In de bergen

Aantal personen
Maximaal: 15

In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme, vindt u het Parc Naturel Regional Du Livradois-Forez. Midden in dit park, dat één van de grootste van de 32 regionale natuurparken in Frankrijk is, vindt u het dorpje Deux Frères. Op een hoogte van 1065 meter ligt het dorp met uitzicht op het vulkaangebergte van de Auvergne. Vanaf de belvédère kunt u de gebergtes van de Cantal, Sancy en de Puy de Dôme zien. Naast deze belvédère ligt onze gîte. De gîte is van oorsprong een meer dan 250 jaar oude boerderij. Nu is de boerderij prachtig gerenoveerd en heeft 3 épis van de organisatie “Gîte de France”. Het hele jaar door kan de gîte compleet gehuurd worden door groepen van maximaal 15 personen. Kijkt u voor meer informatie op onze website https://www.deux-freres.fr/intro-gite-nl