Puglia ligt op maar 2 uur en 20 minuten vanaf Nederland

24 Februari 2018 - B&B Villa Lavanda

€ 76.85

Je logeert in en NL B&B op het platteland van Puglia met hoofdzakelijk NL en BE gasten en met onze GastenApp haal je het maximum uit je vakantie.

Onze schitterende B&B op het platteland van Puglia is heel strategisch gelegen voor het verkennen van een groot deel van deze mooie streek, de stranden aan de Ionische- en de Adriatische Zee en mooie plaatsen zoals Matera, de Culturele hoofdstad van Europa 2019 op maar 45 minuten. Verder Bari (luchthaven), Monopoli, Taranto, Martina Franca, de Itrie Vallei en Cisternino en Ostuni.

Met de voordelige vluchten van Ryanair heb je soms al een retourtje voor nog geen 50 euro. Dat is dan met handbagage, maar dat kan best omdat je ochtendjassen, Crocs, strandlakens- en tas bij ons in bruikleen krijgt.

We gaven altijd al 10% korting bij 7 nachten en langer, maar nu ook vanaf 4 nachten 5% korting en een extra korting vanaf 14 nachten. De kortingen gelden over de gehele duur. Wil je alle kortingen/prijzen op een rijtje, stuur ons dan een berichtje of kijk op onze website.

We hebben 3 schitterende kamers met airco, altijd privé-badkamer en gebruik van ochtendjassen, slippers, föhn, strandparasol, strandlakens en strandtas.

Er is een gezellige gastenlounge met NL TV, boekenbank en koelkast.

Onze GASTENAPP: hierin vind je niet alleen alle gegevens nodig voor je verblijf bij ons, maar ook over bezienswaardigheden, activiteiten, aanbevolen restaurantjes in de regio, nummers ingeval van nood, een link voor autohuur met korting etc. De app is gratis en brengt je van de luchthaven of andere plaats naar ons, maar ook naar alle aanbevolen adressen en dit ook offline. Met onze app haal je beslist meer uit je vakantie in Puglia!

Er is voor iedereen iets te doen in Puglia: zwemmen, zonnen, cultuur, bijv. de Barok van Lecce, gezellige markten, schitterende landschappen, fietsen, wandelen, tours per E-bike, pittoreske haventjes en niet te vergeten het heerlijke Pugliese eten en de locale wijnen.

Ook mogelijk: dolfijnen spotten met zeebiologen en actief deel kunnen nemen, een rondleiding door het bijzondere land- en zeereservaat Torre Guaceto, waar men ook een speciaal programma heeft voor jonge zeeschildpadjes.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Puglia

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 7

Vanuit B&B Villa Lavanda o.m. te bezoeken de stranden aan zowel de Adriatische (45 km) als de Ionische kust (23km) alsmede de plaatsen: Bari met o.m. de Basiliek van S. Nicola, Lungomare, de boulevard, winkels voor iedere beurs, de oude stad. Taranto, een grote marinehaven, bekend om zijn verse mosselen en vis, een oude Griekse tempel, een oudheidkundig museum met opgegraven voorwerpen uit de Griekse tijd, een leuke jachthaven, Lungomare, mooie kerken en de oude stad. Monopoli met een oude verdedigingsmuur, de vissershaven, mooie kathedraal, oude stad, dagelijkse markt, goed visrestaurant en bij Capitolo de stranden van Monopoli. Polignano A Mare, heel mooi pittoresk plaatsje net noordelijk van Monopoli, met zeegrotten en vele restaurantjes. De Itrie Vallei met haar vele Trulli en de plaatsen Cisternino en Ostuni, de witte stad. Martina Franca aan de rand van de Itrie Vallei, met het Lyrisch festival, iedere 3e zondag van de maand een heel gezellige antiek- en curiosamarkt, mooie oude stad, Hertogelijk Paleis. Noci, vele restaurantjes met o.a. de serenades van S. Giovanni o 23 juni en Bacco Nelle Gnostre, het festival van de nieuwe wijn begin november. Mooi oud gedeelte, wekelijkse markt, vele winkels. Matera, de Culturele Hoofdstad van Europa 2019 met haar grotwoningen- en kerken, ligt op 45 minuten rijden vanaf Villa Lavanda. Gioia del Colle, kasteel, oude stad, winkels etc.