Luxe bungalow La Belle Rose ZW-Frankrijk, 3 sl.k,

26 Mei 2021 - Kerklingh

€ 425.00

Te huur prachtig vrijstaande vijfsterren vakantiehuis La Belle Rose op het populaire vakantiepark Village Le Chat, 16220 Ecuras, anderhalf uur rijden vanaf Bordeaux. 950 km vanaf Utrecht. Het park ligt tussen Limoges en Angoulême. Huis is schoon, modern en comfortabel. Huurprijs ligt 10% lager dan vergelijkbare type vakantiewoningen. Al 16 weken verhuurd. Nog vrij week 25 en periode 13/8 tot 7/9.
La Belle Rose heeft 3 slaapkamers. Alle comfort, vaatwasser, afwasmachine, alle NL tv-kanalen, gratis wifi, tuin 920m2 met zandbak en trampoline. Zeer kindvriendelijk. 4 wastafels en een apart toilet. Hoge douchebak, fijn voor kleine kinderen.
Oppervlakte 64 m2, exclusief terras van 40 m2 dat op het zuiden ligt.
Te huur vanaf eind april tot eind oktober.
Laagseizoen € 425, hoogseizoen € 850 all-in.= incl. schoonmaak, belastingen, wifi, kinderstoel, kinderbedje
Meer info? Ga naar www.bungalowsfrankrijk.jouwweb.nl en raadpleeg de pagina Tarieven en Beschikbaarheid 2020.

Veel te doen op en rondom park: tennis, volley, midgetgolf, tafeltennis, kinderspeeltoestellen, een strandje, zwemmen en van de glijbaan af in het meer, kabelbaan. Er loopt een trimbaan over het hele park. In de nabije omgeving: kanovaren, wandklimmen, boogschieten, paardrijden, fietsen, wandelen, mountainbiken, kastelen. Het meer zit vol vis. Karpers van 50 cm zijn geen uitzondering. Geen vergunning nodig, Gratis.
Veel restaurantjes in de omgeving. Een 3 gangenlunch kost gemiddeld 15 euro.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Dordogne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Het park Village Le Chat ligt in een heuvelachtige omgeving. De drie kernwoorden zijn rust, ruimte, recreatie. Veel voordelige restaurantjes in de nabije omgeving. Ideaal voor jonge gezinnen en mensen die van golf houden. De omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, golfen, tennissen, voetballen, jeu de boules, tafeltennis. De prachtige 18 holes golfbaan ligt direct naast het park. Horeca aanwezig op het park. Ook winkeltje voor brood. In Montbron op 7 km afstand doe je boodschappen. Er is een Aldi en een Intermarché. Leuke gezellige markten in de omgeving. Er zijn diverse meren in de buurt waar je heerlijk kunt zwemmen, wandelen, bootje varen etc. Alle informatie hierover vind je in de Informatiemap die in de huizen liggen.