Luxe vakantiewoning met jacuzzi, sauna en veranda

18 Juni 2021 - Alie Bluemink

€ 325.00

Sfeervolle, superschone 6-persoons vakantiewoning op de Veluwe met een fantastische jacuzzi en 4-persoons finse sauna met 3 ligbanken. Schitterend tuinhuis erbij voor privé gebruik! Eigen oprit, eigen terras met tuinstoelset en kussens, zonne-/speelweide en tuin. Gelegen in schitterend natuurgebied met veel loslopend wild. Hebt u zin in een wandeling over de heide of door de bossen? Of neemt u liever de fiets? Dan is dit de ideale plek voor u. Vanuit de woning hebt u een schitterend uitzicht over de weilanden.

Er is een witte hoogglans keuken geplaatst met vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, senseo, koffiezetapp, waterkoker en broodrooster. Plafonds zijn gesausd, wanden opnieuw behangen, deuren en kozijnen geverfd en er is donkergrijs laminaat op de vloer in de keuken en kamer gekomen. In de keuken staat een bartafel met 6 barstoelen. Erg mooi en modern. Keuken en kamer zijn voorzien van rolgordijnen en er zijn rolluiken aanwezig. In de kamer staat een 2 en 3 zits leren bankstel, een 3D-tv, dvd, cd en radio. De keuken is zeer compleet ingericht.

De badkamer voorzien van een nieuw badmeubel en verder gemoderniseerd. Erg mooi en handig.
Kinderstoel, kinderbed en kinderbad zijn aanwezig en gratis. Tevens is er gratis WIFI.

Voor de kinderen is er een trampoline, zandbak en skelter aanwezig.
Er een prachtig tuinhuis met veranda geplaatst. Ook de tuin is vernieuwd. Voor de veranda zit een glazen schuifwand, die u open en dicht kunt zetten, al naar gelang de temperatuur. In de veranda is een schitterende loungeset geplaatst met heater, zodat u een perfecte vakantie hebt.

Veel culturele en recreatieve activiteiten in de buurt voor jong en oud: Paleis Het Loo, Apenheul, Julianatoren, Walibi Flevo, Dolfinarium, Ecodrome, Ned. Politiemuseum, Ned. artilleriemuseum, Hagedoorns Plaatse, De Koperen Ezel, forellenkwekerij, kaarsenmakerij, Heerderstrand, waterskicentrum Kievitsveld, De Veluwse Bron, Zandenplas, Zandenbos, Strand Horst, Veluwemeer en schitterende plaatsjes, zoals Hattem, Elburg, Zwolle, Apeldoorn, Deventer e.d.

Indeling: ruime hal met wasmachine, koelkast met vriezer, ruimte met sauna en 2 relaxfauteuils, keuken met open kamer met tv, dvd, cd en radio, douche en toilet ineen en een ruimte met een stapelbed. Eerste verdieping: ruime slaapkamer met 2-persoons bed en kinderledikantje en kleine slaapkamer met 2-persoons bed. Alles is v.v. cv en thermopane. Zeer volledig en compleet ingericht. Draadloos internet aanwezig. Huisdieren in overleg.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Fantastische plek op de Veluwe met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Epe heeft 100% wild garantie. U kunt met de boswachter het bos in om wild te spotten! Het landschap is afwisselend, veel bos en heidevelden in de buurt. De Veluwe is supermooi!