Vakantiehuis voor volwassenen met gedeeld verwarmd zwembad in de Vendee

10 Juni 2021 - Renee Schouten

€ 66.00

Maison Passerose, mooi vakantiehuis met 2 slaapkamers, alleen voor volwassenen, max. 3 personen. Mooi en comfortabel ingericht.
Een prachtig beschut terras omringd door veel bloemen en planten. U kunt hier heerlijk genieten van rust en heeft toch alle voorzieningen in de buurt. Wij, de eigenaren, wonen op het terrein.

Onze gasten komen voor de rust en het natuurschoon. Wij bieden aan onze gasten: 3 vakantiewoningen, geheel en comfortabel ingericht. Daarnaast hebben wij 6 kampeerplekken.
Voor alle gasten zijn de volgende voorzieningen aanwezig: een zwembad (eind mei - mid september), wasmachine en wasdroger, gratis wifi, boeken te leen, heel veel gratis beschikbare informatie incl. mappen met fiets- en wandelroutes, fietsverhuur vanaf accommodatie of kampeerplek, maaltijden en ontbijt op inschrijving, Gratis wifi.
Huisdieren zijn welkom op de camping en in de accommodaties (niet gratis en aangelijnd op het terrein).
Onze accommodaties en camping zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die op zoek zijn naar rust.
Vele bezienswaardigheden en stranden in de omgeving.

Zie onze website www.letournerie.com voor alle gegevens. Tevens leuke houten chalet op de camping.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Atlantische kust

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 3

Het strand ligt op 35 km afstand. Op 300 meter lopen treft u een groot mee aan. Dit is een ideaal gebied om te wandelen, fietsroutes zijn er ook in groten getale. Vele badplaatsen, eilanden maar ook prachtige steden zoals Nantes, La Rochelle, Poitiers en Angers zijn vanaf L'Etournerie goed te bereiken. Fietsverhuur ter plaatse.