Portico Mar Costa Blanca aan strand, vanaf € 195/week of 690/maand

16 Mei 2021 - Kurt Van Heule

€ 195.00

Residentie “Portico Mar” is een prachtig complex bestaande uit goed ingerichte woningen,gezellig restaurant aan zeer goed betaalbare prijzen en mediterrane binnentuin met 3 grote zwembaden. Het appartement is heel gezellig ingericht met alle nodige comfort. De bijzondere ligging in de duinen van Guardamar, vlak aan het prachtige kilometerlange zandstrand zorgen er voor dat u een overgetelijke vakantie beleeft! Ideaal voor overwinteren.Kijk op www.porticomar.eu voor meer info en foto's. Aanrader! speciale aanbiedingen voor overwinteren!
Vraag prijzen zonder kleine lettertjes !!! volg de laatste nieuwtjes ook op facebook: Portico Mar Nog voordelige aanbiedingen in het voorjaar 2019 tot eind mei! vanaf 195 euro per week in de wintermaanden alles inbegrepen, behalve een kleine bijdrage voor energie! mail tot Porticomar@telenet.be

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 5

Het Portico Mar Resort ligt in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, tussen Guardamar en Torrevieja. Het gebied is bekend om het mildste en gezondste klimaat van Europa. In en rond Guardamar vindt u een schitterend pijnbomenwoud, afgewisseld met agaven en palmbomen. De prachtige witte zandstranden en duinen aan de mediterrane zee liggen op loopafstand van het appartement. Op 2 km afstand vindt u het stadscentrum van Guardemar, samen met de gezelligheid die de boulevard en zijn terrasjes te bieden heeft. Vele restaurants zorgen voor een divers aanbod aan lekkernijen. De moderne jachthaven biedt vele mogelijkheden tot watersport en pleziervaart. Op woensdag is er telkens een lokale mark in het stadscentrum. Een eerste supermarkt (Carrefour Express) ligt binnen wandelafstand op ongeveer 1 km. Andere grotere supermarkten (Mercadona, Lidl,…) bevinden zich binnen 2,5 km afstand van het appartement.