Riverside apartment 6-7 persons

3 Juli 2021 - Ellen Heemskerk

€ 150.00

Even helemaal weg de natuur in? Kom dan naar Huis ter Lucht aan de Amstel!

Gezinnen met kinderen komen hier graag. Bij ons heeft u geen kind aan de kinderen. Die vermaken zich wel. En vanuit uw appartement kunt u makkelijk dagtochten maken naar de grote steden of attracties, die veelal binnen een uur te bereiken zijn. Zelfs per boot kunt u erop uit. We verhuren een 8-persoons sloep.

In het appartement zijn 2 slaapkamers (1 kamer met 3 comfortabele extra lange éénpersoons boxspring bedden, (2.10m lang) en 1 kamer met 2 van deze bedden), een ruime badkamer, een open keuken en een mooie zithoek. Alle ruimtes zijn sfeervol en modern ingericht, met een knipoog naar het Hollandse landleven. Elk appartement is geschikt voor max. 7 volwassen personen (nummer 6 en 7 slapen op een luxe slaapbank). Er is gratis Wifi aanwezig en gratis parkeren.

Speciaal voor kinderen hebben we gratis 2 grote mammoetskelters, een grote trampoline, een hooizolder, een waterfiets, eenvoudige vishengels beschikbaar. Wees welkom en mail ons!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Noord-Holland

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 7

Onze boerderij ligt aan een kronkelig idyllisch fietspaadje langs de Amstel met oer-hollandse knotwilgen, schapen met lammetjes, eendjes in het water, enz. Onze roodbonte koeien lopen in de zomer in de groene weilanden langs de Amstel. Ze verlaten deze alleen om 2x per dag gemolken te worden. Verder zijn er zwanenfamilies te vinden in dit prachtige landelijke gebied. Wij zijn gelegen op 13 kilometer van Schiphol en Amsterdam ligt op 16 kilometer afstand. Verder hebben we de beroemde Bloemenveiling vlakbij op 4 kilometer afstand en de Westeinder Plassen zijn eveneens binnen 4 kilometer te bereiken. De Keukenhof en het strand zijn binnen 20 minuten te bereiken en de 3 grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn allen binnen 30 minuten tot 45 minuten te bereiken. Kortom: we zijn zeer centraal gelegen.