Casa Pino - Vakantieverblijf met groot privé zwembad

4 Juni 2021 - Mark Gal

€ 60.00

Casa Pino, een appartement van 35 m² is geschikt voor maximaal 4 personen en biedt veel privacy.
De woon- / eetkamer van 18 m² is sfeervol ingericht en de keuken is goed uitgerust.
In de slaapkamer van 12m² staat een twee persoonsbed en op de comfortabele bedbank in de woonkamer kunnen nog eens twee personen slapen. De badkamer van 5 m² beschikt over een douche, toilet en wastafel.
Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de Delta.
Het huis hoort bij een grotere villa en heeft een privézwembad van 10x5meter, dat in geval van verhuur, exclusief voor de gasten van Casa Pino is.
De eigenaresse woont aan de achterzijde van het gebouw, in het geval u nog vragen of advies nodig heeft.
In het voor- en naseizoen is het huis vanaf een verblijf van 4 dagen te huur. Aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen. De huurprijs per dag is dan €60.
In de maanden juli en augustus is het huis per week te huur, de vaste aankomst- en vertrekdag is op zaterdag. De huurprijs per week bedraagt in deze maanden €595.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad

Ligging
In de bergen

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Dorada

Aantal personen
Maximaal: 4

Op 3 km van uw appartement ligt het vissers/ badplaatsje L´Ampolla. Hier zijn alle faciliteiten te vinden, zoals supermarkten, viswinkels, bakkers, barretjes, café’s, restaurants en op woensdagochtend is er markt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk! Waar betaalt u € 1,20 voor een kop koffie, glas bier of wijn op een terras of eet u tussen de € 10,- en € 20,- een (h)eerlijk (dag)menu inclusief drankjes? De natuur en stranden in deze omgeving zijn nog niet bedorven door het massatoerisme vanwege de beschermde kust en de drie grote nationale parken: Ebro Delta, Els Ports en Priorat. U kunt hier nog in alle rust zonnen, watersporten, vissen, wandelen en fietsen. Voor gezinnen met kinderen is er o.a. keuze uit Port Aventura bij Salou, het zeeaquarium in Valencia, het honingmuseum in El Perelló of het eco museum in Deltebre. ´s Avonds kunnen jongeren uitgaan in de disco´s van L´Ampolla, L´Amettla de Mar of Amposta. En…. shoppen of cultuur snuiven kan altijd nog in Barcelona, Valencia, Reus, Tortosa of Tarragona. Kortom: Geniet van dit andere en echte Spanje met zijn overweldigende natuur, rustige stranden, mooie dorpen, goedkope terrasjes en gastvrije bevolking.