Luxe chalet voor 4 volwassenen en 4 - 6 kinderen met sauna en hot tub in de Belgische Ardennen

31 December 2020 - Stefan Moelants

€ 499.00

Weekendje weg in de Belgische Ardennen nabij het historische Durbuy?

LANCERINGSPRIJS op Vakantieplaats.nl: weekend buiten schoolvakantie van vrijdag 16u tot zondagavond: normale prijs 495 euro + 85 euro vaste kosten nu voor 499 euro all-inclusief!

Kijk op http://www.chaletmontana.be/#/reserveren om te kijken of het weekend nog beschikbaar is en reserveer via booking@chaletmontana.be

Volledig uitgeruste luxe chalet voor 2 gezinnen (4 volwassen en 4 a 6 kids):
- 2 slaapkamers (met TV, Playstation 4, dubbelbed en 3 enkele bedden)
- 2 badkamers met toilet en douche
- ruime woonkamer met open keuken
- salon met 55" TV, bluray en Proximus TV
- gratis wifi
- groot terras met lounge, tafel en bbq
- wellness met sauna en houtgestookte hottub
- omheinde tuin met speeltuin

Andere periodes en prijzen vindt u op http://www.chaletmontana.be
Wij verhuren de chalet per weekend, lang weekend, midweek of week. Andere periodes uiteraard mogelijk op aanvraag.

Hopelijk mogen we jullie snel ontmoeten,

Nesky & Stefan

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Airco
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardennen of Luxemburg

Ligging
In de bossen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 10 (4 volw. en 6 kids)

Het vakantiehuis is gelegen temidden van de natuur in de regio van Durbuy, vlak naast de Golf van Durbuy. Durbuy is met zijn 400 inwoners het kleinste stadje van België en daardoor zeer populair bij toeristen. Het was een belangrijke handelsplaats tijdens de Middeleeuwen. Er is plaats voor 10 personen, ideaal voor 1 tot 2 gezinnen (4 volwassenen en 4-6 kids). Op de benedenverdieping is er een ruime woonkamer met gashaard en een open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, microgolfoven, kookplaat, broodrooster, Senseo, koffiezet en waterkoker. Er is een apart salon met grote TV. Verder is er een badkamer met douche en 2 wastafels. Er is ook een wasmachine, droogkast en haardroger voorzien. Boven zijn er 2 ruime slaapkamers. Beiden zijn uitgerust met een dubbelbed en 1 enkel bed dat uitgetrokken kan worden tot 3 enkele bedden. In beide slaapkamers er is er een TV met Playstation 4 met verschillende spellen en DVDs. Hier is ook een badkamer met douche en 1 wastafel. De tuin is verspreid over verschillende niveaus. Direct naast het huis is een wellness zone die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Er is een sauna en een hot tub ter beschikking. Het terras is gedeeltelijk overdekt en uitgerust met volvoende tuinmeubelen. Er is ook een barbecue en een lounge waar je de avond relaxed kan afsluiten. Lager in de tuin is er een speeltuig met glijbaan, klimmuur en grote schommel. Er is plaats om 2 wagens te parkeren en parkeren kan ook op straat voor het huis. Er is tevens gratis WiFi. Een paar kilometer van het huis bevindt zich het stadje Durbuy waar je allerlei activiteiten kan vinden zoals minigolf, lasergames, klim parcours, kajak, tennis, mountain bike en veel meer. Het huis bevindt zich op amper 200m van de golf Blue Green. In deze regio van België vindt je voor ieders wat wils.