Sfeervolle vakantiehuizen in de Baie du Mont-Saint-Michel

3 Juli 2021 - Ruud Keller

€ 500.00

Welkom bij Esprit du Bocage, onze twee bijzondere vakantiehuizen (gîtes in het Frans) in het heuvelachtige groene achterland van de Mont-Saint-Michel. Beide huizen zijn eeuwenoude granieten boerderijtjes die met veel liefde en aandacht, natuurlijke materialen, modern comfort en behoud van authentieke details zijn gerenoveerd tot sfeervolle vakantieverblijven.
Onze gîtes zijn de ideale uitvalsbasis om alle belangrijke bezienswaardigheden van Normandië te ontdekken.

Beide huizen zijn vrijstaand, rustig en landelijk gelegen, elk op een eigen terrein met een riante tuin. De huizen liggen op ruime aangrenzende percelen, met elk een eigen oprit en een ruime privé parkeerplaats.
Gite Le Pommier is geschikt voor 2 - 4 personen is al te huur vanaf 490 euro per week.
Gite Le Cerisier is geschikt voor 2 - 6 personen en is al te huur vanaf 550 euro per week.

Kijk voor meer info op

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard

Regio
Normandië, Picardie of Noord

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Onze vakantiehuizen liggen in het departement Manche in Normandië, een prachtige streek die rijk is aan natuur, strand, cultuur, historie en lekker eten en drinken. De gîtes zijn landelijk gelegen in een heuvelachtige groene omgeving; volop ruimte en rust, en genieten van de natuur! En met haar ligging op het kruispunt van de departementen Manche, Orne en Calvados is Esprit du Bocage de ideale uitvalsbasis om al het moois van Zuid-Normandië en zelfs delen van Bretagne te ontdekken. We zitten hier strategisch in het achterland van de Mont Saint-Michel, in de nabijheid van mooie stranden, leuke stadjes, kastelen en abdijen, natuurparken en bossen. Tal van culturele en historische trekpleisters zijn binnen handbereik ; denk aan de D-day stranden (Utah Beach, Omaha Beach), en prachtige historische steden als Avranches, Caen en Bayeux. Ook de Bretonse steden Saint-Malo, Fougères en Rennes zijn gemakkelijk als dagtocht te bezoeken. Zelfs een dagtrip naar de Kanaaleilanden Jersey of Guernsey is mogelijk vanuit uw vakantieverblijf. Er zijn volop mogelijkheden om sportief en actief bezig te zijn; er zijn activiteiten als bungy jumpen, paardrijden, klimmen, golfen, vissen, fietsen en wandelen.