Last minute boeking korting Afrikaanse safari's tour aanbiedingen, budgetreizen Tanzania

4 Juli 2021 - Andrew

€ 1760.00

Goedkope safarireis met 4 x 4 comfortabele safarivoertuigen en prachtige lodges en luxueuze tentenkampen (gemiddeld).

In de safari van 6 dagen in Tanzania ontdekt u de migratie van wildebeesten in Serengeti, en zijn landschapseigenschappen zoals eindeloze vlaktes, rotsachtige ontsluitingen genaamd kopjes en de meeste wilde dieren verspreid over alle waterbronnen zoals rivieren en natuurlijke bronnen. Op dezelfde manier doet Natural wonderen Ngorongoro tour je ook genieten van een prachtig landschap, vulkaan kraters, alle Afrika safari's big 5 wildlife grote games en meer.

Kijk naar SAFARI 6 DAGEN TARANGIRE, SERENGETI, NGORONGORO CRATER, Manyara en Jangwani Wildlife Corridor.

Dag 01:
Tarangire National Park heeft een uniek en gevarieerd landschap, het ligt op 120 km (schatting van 2 uur rijden). Tarangire is het favoriete park om te bezoeken tijdens het droge seizoen, omdat het een permanente bron van water is en daarom migreren de meeste dieren hier. Gigantische baobabbomen, bush savanne en de seizoensgebonden moerassen dragen bij aan het wonder van dit natuurreservaat. Het Tarangire National Park wordt beschouwd als een van de beste plaatsen om olifanten van dichtbij te bekijken, niet alleen omdat er duizenden dieren zijn, maar ook omdat ze niet worden gestoord door de aanwezigheid van voertuigen. Het park is ook de thuisbasis van buffels, zebra's en wildebeesten die altijd op de voet gevolgd worden door een reeks roofdieren zoals leeuwen- BURUDIKA LODGE.

Burudika Lodge bevindt zich in het gebied voor natuurbeheer, genoemd als Jangwani Wildlife Corridor, in het ecosysteem Tarangire-Manyara.

DAG 02: TARANGIRE-SERENGETI NATIONAAL PARK:
Tarangire naar Serengeti is ongeveer 280 km (reistijd is 4 uur)
Vertrek rond 8.00 uur vanuit Arusha en rijd naar het Serengeti National Park. De gamedrive onderweg gaat verder met de gamedrive tot 's avonds, waarbij je naar THE LODGE rijdt voor het diner en overnacht in KATI KATI TENTED CAMP.

Dag 03: Na het ontbijt, ga verder met gamedrives in Serengeti National Park over Kopjes en eindeloze vlaktes. Zoek de meeste dieren in het wild in Serengeti met behulp van een professionele reisgids. Volg de migratie van wildebeesten om interactie met wilde dieren te zien, zoals leeuwen, luipaarden die op prooien jagen. U zult uw picknicklunch bij de waterbron hebben om meer wild drinkwater te observeren. Later op de avond rijdt u terug naar Lodge of luxe tentenkamp voor ontspanning, diner en overnachting in KATI KATI TENTED CAMP.

DAG 04: SERENGETI NATIONAAL PARK-NGORONGORO CRATER:
Ngorongoro naar Serengeti afstand is ongeveer 220 km. (reistijd is 3 tot 3,5 uur)
Morning Game rijdt de vlaktes van de Serengeti in en vervolgens terug naar de camping om te lunchen. Na de lunch rijdt u via Olduvai George naar Ngorongoro Crater. Eet en overnacht in de LODGE op de rand van de krater.
- Het Ngorongoro Conservation-gebied heeft vele attracties, de belangrijkste attractie is de Ngongoro-krater - de hoogte van het Beschermingsgebied Ngorongoro ligt tussen 1500 en 3600 m, dus als u op reis gaat, overweegt u warme kleding. Ngorongoro-krater is een vulkanische krater, de grootste niet-overstroomde en ongebroken caldera in de wereld. Heeft ongeveer 20kms breed, 600 meter diep en 300 km² in oppervlakte, de Ngorongoro-krater is een adembenemend natuurwonder. De hoogte van de kratervloer is 1.800 meter, neem dan een diner en overnachting in RHINO LODGE.

DAG 05: CRATER TOUR- NGORONGORO:
Ngorongoro naar Arusha afstand is 180 km (reistijd is gemiddeld 2,5 tot 3 uur)
Na een vroeg ontbijt neemt u uw lunchboxen en daalt u af op ongeveer 2000 meter de kratervloer in voor de Crater Tour, picknicklunch in het park. Ga verder met de gamedrive tot 's avonds, waarbij je opstijgt en na de lunch stijg je op en rijd je Mto wa Mbu in het nabijgelegen Lake Manyara National park. Maaltijd en overnachting in Burudika Wildlife Lodge.

Dag 06: Na het ontbijt ga je naar het Lake Manyara National Park. Lake Manyara National park is een van de meest dramatisch gelegen wildlife gebieden van Tanzania, bestaande uit een massief maar ondiep sodameer (beslaat tweederde van het park) aan de voet van de westelijke helling van de Great Rift Valley. Het gevarieerde leefgebied van het park trekt een grote verscheidenheid aan dieren aan, waaronder een van Afrika's grootste concentraties van olifanten, de beroemde boomklimmende leeuwen van Manyara, evenals grote zwermen flamingo's aangetrokken door de algen in het meer. Na een dag gamedrives, excursies om wilde dieren te bekijken en bezienswaardigheden te bekijken, rijdt u later op de middag terug naar Arusha voor overnachting in MC ELLYS HOTEL.

Prijs opties:

2 personen = 2110 USD per persoon

4 personen = 1900 US $ per persoon

Diensten zijn INBEGREPEN zijn:
Luchthaventransfer vanaf Kilimanjaro Airport bij aankomst, Accommodatie in Arusha Hotel B / B One Night, Alle toegangsprijzen park, Kraterservice, Olduvai Gorge, volpension accommodatie op safarilodges of Luxury Camps, Onze speciale 4 x4 auto, Brandstof, Onze chauffeur / Guide, en krijgt mineraalwater in de auto terwijl je gamedrives en transfers naar Kilimanjaro Airport maakt.

WAT IS NIET INBEGREPEN?
Elke like zoals bier, wijn of whisky, eventuele toegangsprijzen voor de Masai Boma of, Tip's voor uw vriendelijke chauffeur / gids.

» Bezoek website