Luxe groepsaccommodatie met sauna, hottub en jacuzzi

3 Juli 2021 - R. Speelman

€ 2200.00

De Schaopedobbe is een luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie gelegen aan het Drents-Friese-Wold met zijn uitgestrekte bos, heide en recreatiewater en tegenover het natuurgebied de Schaopedobbe. De boerderij is volledig aangepast aan deze tijd en is zeer geschikt voor families, vrienden, bedrijfsuitjes en trainingen.
De accommodatie beschikt over 10 slaapkamers met ieder een eigen toilet, douche en wastafel.
Beneden in de accommodatie vindt u een gezellige loungeruimte met een bioscoop, een bar en een ruim opgezet leefgedeelte en een speelkamer.
Ook de tuin biedt veel mogelijkheden voor vertier, met o.a. een grote trampoline, een speelveld met voetbaldoeltjes en een volleybalnet.
Tevens is er binnen in de accommodatie nog een sauna en buiten is een heerlijk beschutte wellnesstuin gecreëerd voorzien van een hottub, jaccuzi en bovendien een overdekt terras.
De Schaopedobbe ligt in het mooie dorpje Elsloo (in de omgeving van Appelscha). De natuur in de directe omgeving van het dorp is het mooiste wat Elsloo bezoekers te bieden heeft. De natuurgebieden de Schaopedobbe en de Stobbepoele zijn lopend goed te bereiken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (o.a. het Drents-Friese Wold, de Kale Duinen en het Canada meer).

In de nabijheid:

Pretpark Duinenzathe
Klimpark en Klimbos Appelscha
Quadverhuur
Fiets/mountainbikeverhuur
etc. etc.

Bent u nieuwsgierig bekijk dan ook eens onze website:
www.schaopedobbe.nl of www.nnga.nl


 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Friesland

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 33

De natuur in de directe omgeving van het dorp is het mooiste wat Elsloo bezoekers te bieden heeft. De natuurgebieden zijn op loop en fietsafstand goed te bereiken.