#Chalet te huur op Stads-Camping de Weerd bij Venlo in Noord-Limburg#

24 Juni 2021 - Jacobs

€ 135.00

Chalet met serre en eigen parkeerplaats op Stadsamping de Weerd bij Venlo in Noord-Limburg. Accommodatie heeft keuken met eethoek in de serre, verder woonkamer, 2 slaapkamers, doucheruimte met wastafel en apart toilet.
Keuken met koelkast, magnetron, koffiezetter, waterkoker, 4p gas-komfoor. Accommodatie kan elektrisch verwarmd worden. Buiten staat U een gemakkelijk tuinset beschikking. BBQ is toegestaan.
Onderstaande prijs is voor 2 nachten max 4 personen, incl energieverbruik en bedlinnen, excl. schoonmaakkosten € 25.00 en toeristenbelasting € 1.55p.p.p.n.

» Bezoek website

Regio
Limburg

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Verblijf op een natuurlijk gelegen Stadscamping in Noord-Limburg is de perfecte manier om te genieten van rust, ruimte en het buiten zijn in Nederland. Overnacht in een chalet en wordt wakker door het gefluit van de vogels, of de eekhoorns op het dak. Een zwembad of disco vindt u niet op onze camping, wel uiteenlopende voorzieningen die zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf. Ons Café, de binnenspeeltuin met slecht-weer / inforuimte en het verspreid over de camping veilige kinderspeeltoestellen zullen u aangenaam verrassen. in een rustige bosrijke omgeving op de grens van Velden en Venlo. Weg van de alledaagse drukte maar toch op korte afstand van Venlo. Via een uitgebreid fiets- en wandelknooppuntennetwerk kunt u hier urenlang fietsen en wandelen door een zeer afwisselend en soms licht glooiend landschap; Nationaal park de Maasduinen Camping de Weerd is 400mtr verwijderd van het Pieterpad, en even zover van Nationaal Park de Maasduinen. In de directe omgeving ligt de Maas. Een ideale locatie voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. Een plek voor zowel rustzoekers als voor de actieve vakantiegangers met volop mogelijkheden voor dagtrips in de directe omgeving.