Hier aan de kust, de Zeeuwse kust: het perfecte plekje voor een gezellige getaway aan zee

19 Juni 2021 - Mariëtte Melse

€ 700.00

Dit schattige huisje, slechts een korte duinwandeling verwijderd van het strand aan de Noordzee, biedt knusse accommodatie voor twee tot zes personen op een rustige plek omringd door bos.

De badkamer met toilet, douche en wastafel is gesitueerd op de begane grond. Naast de slaapkamers beneden en boven beschikt de gezellige woonkamer met open keuken over een comfortabele slaapbank. Je rolt zo uit bed aan de ontbijttafel! Als de zon schijnt, wat gek genoeg vaak zo is op locatie, is er mogelijkheid om buiten te ontbijten, een boek te lezen of gewoon genieten van de Zeeuwse rust die over deze plek hangt.

Op slechts een paar minuutjes wandelen zijn er een aantal strandpaviljoens, waar je op het terras (achter de windschermen) kunt profiteren van de zon of binnen de zonsondergang kunt bewonderen onder het genot van een koud biertje.

Naast een mooie strandwandeling is er nog genoeg te beleven in de buurt. Stap op de fiets en maak een tochtje naar Vlissingen, Middelburg of het altijd gezellige Zoutelande.

Moe van een dagje wandelen, zwemmen en/of fietsen en geen zin om de deur uit te gaan voor het diner? De Spar zit vlakbij in het Vebenabos, of rijd een stukje verder naar de Emté of Lidl voor de ingrediënten voor een homemade maaltijd, waarna er lekker op de bank geploft kan worden met een flesje wijn of een kop thee. Het huisje beschikt ook over een TV en een radio voor het nodige vermaak bij een avondje binnen.

Kortom: voor ieder wat wils. Strand, stad, natuur en bovenal gezelligheid met familie, vrienden of je partner (en de honden want die zijn toegestaan ). Net een Holiday in Spain, maar dan zonder de heisa van vliegen of lange autoritten.

Voor praktische informatie en boekingen kunt u mailen naar marietstam@chello.nl! Ons fijne huisje is te huur vanaf €500 per week.

PRIJSLIJST:

op aanvraag

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Zeeland

Aantal personen
Maximaal: 4