Pujol - Glamping Argeles-sur-Mer Frankrijk

29 Mei 2021 - Marco

Direct te boeken!

Camping Pujol in Argeles sur Mer is gelegen in Zuid-Frankrijk op slechts 1300 meter van de prachtige zandstranden van Argeles-plage.
De Pyreneeën en de Spaanse grens in het zuiden en op twintig kilometer van de camping de gezellige stad Perpignan in het noorden vormen het prachtige en afwisselende achterland van Camping Pujol in Argeles sur Mer.
De camping is geopend van 15 mei tot 31 oktober. Camping Pujol is een gezellige middelgrote familiecamping en beschikt over ongeveer 350 plaatsen, deels schaduwrijk voor chalets, glampingtenten en stacaravans.
De luxe safaritenten op Camping de Pujol in Argeles-sur-Mer zijn van de beste kwaliteit en vallen op door de enorme ruimte. Doordat de voorkant helemaal open kan wordt de woonkamer met het terras samen de ideale plek om buiten te leven. De vloer is 5 x 9 meter, de binnentent is 5 x 7 meter.
De glamping tenten hebben eigen sanitair: wc, douche en een wastafel.
Er staat een tweepersoonsbed in de tent en een stapelbed. Verder is er eventueel nog ruimte om een extra slaapplaats te maken met een luchtbed (zelf meenemen). In de glampingtenten zijn dekbedden (allemaal 1-persoons) en hoofdkussens aanwezig, linnengoed (bed - bad - keuken) dient u zelf van huis mee te nemen. Of eventueel kunt u ook linnengoed huren bij de camping, dit moet u echter wel vooraf reserveren.
Verder zijn de tenten helemaal compleet ingericht; twee loungestoelen voor op het terras, een eethoek binnen en een grote picknicktafel buiten op de veranda. De stoere keuken heeft alle servies en bestek ruim voorradig voor tenminste 5 personen. Tevens is ook altijd een koffiezetter, waterkoker en een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.
Waarom van je auto een verhuiswagen maken als je naar een camping met een luxe safaritent kunt rijden?

 

Vakantie in Zuid Frankrijk op de camping in Argelès-sur-Mer, aan de voet van de Pyreneeën in de streek Roussillon / Languedoc. U kunt genieten van zon, zee, natuur en cultuur. De omgeving van Argeles sur Mer heeft enorm veel te bieden met zijn eigen zonnige charme, prachtig berglandschap met veel wandel- fiets- mountainbike en ruiterroutes, karakteristieke dorpjes en het noorden van Spanje en Andorra zijn prachtige bestemmingen voor dagtochten vanaf camping Pujol. Vanaf camping Pujol in Argelès-sur-Mer bent u binnen enkele minuten op de prachtige zandstranden van Argeles Plage. Vanaf het strand ziet u de Pyreneeën en de kustlijn die is omgeven door fraaie dennenbomen en bebouwing. De levendige promenade van Argeles bevinden zich diverse winkeltjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje op een van de terassen. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied is een verblijf bij Chaletrent in Argelès-sur-Mer geschikt voor het hele gezin. U zult een heerlijke vakantie beleven.