Parc La Clusure Chalet

13 Juli 2021 - Marco

Direct te boeken!

De camping is een goede uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in de Ardennen. De vele positieve waarderingen van de gasten zijn te danken aan de gastvriendelijkheid, kwaliteit, het schone moderne sanitair en de vele faciliteiten, de veelzijdige en professionele horeca en het originele recreatie- en buitensportprogramma.
Camping Parc La Clusure is door de ANWB beoordeeld met een 8,5 !!
Camping Parc La Clusure ligt midden in de Belgische Ardennen. De Ardennen staan bekend om zijn mooie natuur. Waar het er in het dagelijks leven vaak niet van komt, heeft u hier alle tijd om eens lekker van de natuur te genieten. Dit kan zowel wandelend als per fiets. Laat u verrassen door wat u onderweg allemaal tegenkomt. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt.De ruime nieuwe chalets hebben een oppervlakte van circa 28 m2 en beschikken over twee slaapkamers.
In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de tweede slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden. Daarnaast kan eventueel de (slaap)bank in de kamer als extra slaapplaats dienen.
Verder beschikt de stacaravan over een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Iedere stacaravan beschikt over een televisie met Nederlandse en Belgische zenders en een gratis WiFi ‘aansluiting’. Tevens is er in ieder chalet een campingbedje en kinderstoel aanwezig!
Eventueel mag er voor €3 per nacht een tentje worden bijgeplaatst.

 

Op een mooie rustige, zeer kindvriendelijke camping Parc La Clusure midden in de Belgische Ardennen verhuren wij diverse stacaravans. Het gezellige ANWB 4,5 sterren vakantiepark Parc La Clusure ligt in het hart van de prachtige Belgische Ardennen, in het groene dal van de L‘Homme, tussen Rochefort en St. Hubert, op circa 120 km van Brussel en 290 km van Utrecht.In de buurt zijn vele leuke dagtrips te maken, er zijn vele mooie kleine dorpjes, steden, musea, markten, zwemmogelijkheden en de natuur, etc. in de directe omgeving. In de omgeving zijn er uitstapjes mogelijk naar de verschillende soorten attracties en oorden. Een greep uit de mogelijkheden: Grotten, Musea, Kastelen, Tuinen. Abdijen en Brouwerijen, Dierenparken, Recreatieparken en Zwembaden. Door in het menu de omgeving te doorlopen krijgt u alvast een beeld van de mogelijkheden in de omgeving van de camping.