Glamping in de Spaanse voorjaarszon middenin de natuur

27 Mei 2021 - Anna Schram

€ 595.00

Finca Les Coves is de perfecte getaway voor (actieve) rustzoekers. Tijdens een vakantie op ons landgoed ervaar je de spanning van kamperen, maar de luxe van goede bedden en privé sanitair.

Onze glamping en guesthouse brengt het beste van twee werelden samen: je kunt chillen aan het zwembad met je favo boek in de ene hand en een ijskoude mojito in de andere. Of, je kunt je wanderlust stillen door het Spaanse platteland te verkennen. Dit kun je al hikend, paardrijdend, paraglidend of fietsend doen. The world is yours! Release your inner treehugger, extreme sporter of uberchiller en geniet van het beste wat Moeder Natuur je te bieden heeft.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Barbecue
Huisdieren toegestaan

Type tent
Safaritent

Regio
Costa Blanca

Ligging
In de bergen

Aantal Personen
Maximaal: 5

Finca Les Coves is een uniek landgoed waar je je heerlijk kunt verschuilen van de buitenwereld, maar er ook zó weer middenin kunt zitten. Alicante (aiport) is een half uurtje rijden met de auto en binnen 10 minuutjes ben je het dorpje Jijona waar je ook een aantal grote supermarkten vindt. Als je een dagje Valencia wilt meepakken is dat ook prima te doen, daar ben je namelijk in 1.5 uur. Zin in het strand? El Campello met haar gezellig boulevard is op 20 minuutjes rijden van Finca Les Coves.