Kom kamperen op onze mooie en rustige camping in Drenthe.

7 Juli 2021 - G. van Vliet

€ 21.00

U vindt onze camping in het hart van Drenthe, tussen Westerbork en Hoogeveen.
Hier kunt u genieten van de weidse vergezichten en rust.
's Morgens wordt u wakker door het gezang van de vele vogels.
De camping heeft ruime betegelde plaatsen. En CAMPERPLAATSEN met een servicestation.
Er zijn 3 velden, twee met een speeltoestel in het midden van het veld waar de campingplaatsen rondom het veld zijn. En een veld zonder speeltoestel voor mensen die graag rustig willen staan.
Bij SVR camping de Stal kun je zómaar Fien en Teun tegenkomen! Deze twee unieke boerenkindjes leren onze kamperende kinderen alles over het buitenleven en de boerderij. Samen met Fien en Teun ga je op zoek naar de dieren, bloemen en planten op de camping. Zo leren zij spelenderwijs meer over de herkomst van ons voedsel en het belang van de natuur. Dat vinden we bij SVR erg belangrijk!
Er zijn op de camping 8 toiletten, 5 douches, wasmachine, droger en 5 afwasplaatsen aanwezig. Uiteraard worden deze dagelijks schoongehouden.
En er is ook een invalidentoilet met douche.
Er is Wifi aanwezig.
Er is een recreatieruimte met een folderinformatiepunt en spelletjes, boeken, magazines en tijdschriften.
In de zomer organiseren wij iedere week een barbecue op de camping.
Ook is er de mogelijkheid om verse broodjes bij ons te bestellen.
Viswater op 50 meter met een steiger en visboot.
Er is voor de kinderen van alles te doen, er zijn skelters, speeltoestellen, speelveld en natuurlijk ook leuk voor de volwassenen een jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en een midgetgolfbaan in onze recreatieruimte staat een kast met spelletjes ook een leuk spel is het LETTERBOXEN een speurtocht waarbij je de boxen met een beschrijving opzoekt.
Geweldig mooie natuurgebieden.
Veel mooie fietsroutes door de prachtige landerijen en mooie natuur.
Ook wandelgelegenheid is er te vinden in dit mooie natuur.
De camping ligt centraal tussen grote bezienswaardigheden en de vele natuurterreinen en fiets- en wandelgebieden. O.a. Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Wildlands Adventures Zoo Emmen, Museumdorp Orvelte en nog veel meer.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Soort camping
Boerencamping

Omvang
< 50 plaatsen

Geweldig mooie natuurgebieden bij ons in de buurt. Veel mooie fietsroutes door de prachtige landerijen en mooie natuur. Ook wandelgelegenheid is er te vinden in dit mooie natuur. De camping ligt centraal tussen grote bezienswaardigheden en de vele natuurterreinen en fiets- en wandelgebieden. O.a. Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Wildlands Adventures Zoo Emmen, Museumdorp Orvelte en nog veel meer.