TE KOOP het prachtige Domein Manoir Vaillant met 3 Appartementen

3 Mei 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 380000.00

Capelou is gelegen op loopafstand van het schilderachtige middeleeuwse stadje Belvès, in het hart van het mooiste deel van de Dordogne, de Perigord Noir.

Het Manoir is in 1878 gebouwd door een kolonel uit het Franse leger, kort nadat in 1876 tegenover het Manoir de Notre Dame de Capelou is gebouwd.

Wij, de familie Arkenbout hebben het perceel in 1998 overgenomen.
Het manoir is per 1 november leeg te aanvaarden.

Wij hebben de Grange die er nog was, en in erg slechte staat verkeerde, geheel omgebouwd tot Appartementen, waarvan de omschrijving op deze pagina te vinden is.

Het Manoir, is geheel voorzien van Eikenhouten kozijnen met dubbel glas, en verkeerd in een uitmuntende staat van onderhoud.

De Toiletten en de douches, zijn gedateerd, maar functioneren nog uitstekend.
De keuken is in goede staat, alles werkt, en is geheel in Boereneiken stijl.
De CV installatie (op olie), is van 2014 goed onderhouden en werkt prima.
De gehele renovatie is door onszelf in gang gezet, en naar de daaraan te stellen normen uitgevoerd. Daar ikzelf aannemer ben geweest in Nederland stelde we onze eisen hoog, met de wetenschap er in te wonen en te werken, zonder zorgen.

De Gites
Gite Vaillant, Gite Sarrazin en Gite Belvès zijn standaard geschikt voor 2 personen, maar kunnen uitgebreid worden naar 4 of 6 personen. De Gites zijn voorzien van een woonkamer met een heerlijke houtkachel, centrale verwarming, een open ingerichte keuken, badkamer, apart toilet en een overdekt terras. Iedere Gite heeft een aparte 2 persoons slaapkamer en de kamers boven beschikken over een aparte badkamer met een apart toilet. Er is nog een laatste slaapkamer beschikbaar (2 en/of 4 personen) op de 1e verdieping.

Alle details kunt u vinden op www.koopcapelou.com

reacties graag op capelou@gmail.com
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Dordogne

Ligging
Landelijk

Soort
Te koop

Aantal Personen
Maximaal: 14