Breeland groepsaccommodaties

3 Juli 2021 - Breeland

€ 750.00

Breeland Recreatie in Annen te Drenthe beschikt over twee groepsaccommodaties, die op basis van zelfverzorging worden verhuurd. De groepsaccommodaties zijn met vier sterren geclassificeerd. Dat betekent veel comfort en veiligheid, een zeer goede dienstverlening en kwalitatief uitstekende voorzieningen. Wat wilt u nog meer tijdens uw familieweekend, vriendenweekend of schoolkamp?

Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en actieve natuur beleving. Wij bieden een breed aanbod aan outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. Iedereen kan hier aan meedoen en het voegt variatie, plezier en sportiviteit toe aan uw verblijf in Drenthe.

Op steenworp afstand van de accommodatie staat Paviljoen Breeland: een uniek en sfeervol ingericht groepsrestaurant. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.
Genoemde prijs geldt voor een weekend in november of december 2018 voor maximaal 25 personen. Extra personen betalen €30,00 per persoon. Tarief is exclusief toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n.

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 55

Onze groepsaccommodatie is landelijk gelegen in de Hunzevallei in Drenthe. Volop mogelijkheden om te wandelen of fietsen in de omgeving. Of verken de omgeving eens vanuit een kano of een step. Direct naast de groepsaccommodatie kunt u starten met een leuke kanoroute over de rivier de Hunze of een steproute door het natuurgebied. en of langs de Hunnebedden.